Top 5 zodii cu noroc la bani! Iata care sunt cele mai bogate semne zodiacale!

Top 5 zodii cu noroc la bani! Iata care sunt cele mai bogate semne zodiacale!
Top 5 zodii cu noroc la bani! Iata care sunt cele mai bogate semne zodiacale!

In timp ce unii nativi se lupta sa supravietuiasca pâna la urmatorul salariu, alte zodii s-au nascut parca din belsug.

 

1. Fecioara- sunt inzestrate cu acele calitati de milionar, printre care tenacitate, perseverenta si dorinta de a obtine rezultate excelente. Fecioara reuseste sa faca o avere din simplul fapt ca nu se gândeste la bani, ci la dorinta de a face totul perfect.
2. Leu- se poate imbogati peste noapte, fiind unul dintre norocosii zodiacului. Cu toate acestea, nu prea vor strânge bani pentru zile negre.
3. Scorpion- Scorpionul ar fi cel mai ghinionist daca nu ar tine cont de o serie de elemente ajutatoare. Poarta mereu la el o iconita cu chipul sfântului al carui nume il poarta, incheie afaceri doar in zilele lui norocoase si poarta la el pietrele zodiei.
4. Gemeni-  Norocul lor este ca vor câstiga mult in viata, inclusiv bani, astfel ca vor avea suficiente resurse pentru a trai asa cum vor.
5. Taur- nu prea are motive sa se plânga din cauza finantelor. Pentru ca iubeste confortul, acest nativ va munci din greu la inceputul vietii, pentru ca mai apoi sa stea linistit.
Sursa: RevistaTeo

1. Fecioara- sunt inzestrate cu acele calitati de milionar, printre care tenacitate, perseverenta si dorinta de a obtine rezultate excelente.

Fecioara reuseste sa faca o avere din simplul fapt ca nu se gândeste la bani, ci la dorinta de a face totul perfect.

2. Leu- se poate imbogati peste noapte, fiind unul dintre norocosii zodiacului. Cu toate acestea, nu prea vor strânge bani pentru zile negre.

3. Scorpion- Scorpionul ar fi cel mai ghinionist daca nu ar tine cont de o serie de elemente ajutatoare.
Poarta mereu la el o iconita cu chipul sfântului al carui nume il poarta, incheie afaceri doar in zilele lui norocoase si poarta la el pietrele zodiei. 

4. Gemeni- Norocul lor este ca vor câstiga mult in viata, inclusiv bani, astfel ca vor avea suficiente resurse pentru a trai asa cum vor.

5. Taur- nu prea are motive sa se plânga din cauza finantelor.
Pentru ca iubeste confortul, acest nativ va munci din greu la inceputul vietii, pentru ca mai apoi sa stea linistit.

Sursa: RevistaTeo

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum se menține Monica Anghel în formă? Trucul pe care îl aplică atunci când își dorește să mănânce o prăjitură: „Mai am mici ieșiri din decor, dar când le am, le am foarte calculate.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Rețeta de broccoli la cuptor pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok: „Ce miros frumos are! Foarte bună.”

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies