Top 5 zodii de femei care urasc sa stea la cratita

Top 5 zodii de femei care urasc sa stea la cratita
Top 5 zodii de femei care urasc sa stea la cratita

5 dintre femeile zodiacului nu vor sa auda de gatit, chiar daca mor de foame! Vezi topul nevestelor care nu suporta sa fie tratate drept gospodine!

LOCUL 5: LEU

Femeia Leu iubeste gatitul dar nu ii place sa fie tratata ca bucatareasa. Se pricepe de minune la borsuri si prajiturele pufoase dar le face numai daca foamea este deosebit de mare. Femeia Leu opteaza mai degraba pentru arta culinara decat pentru gatitul mecanic, de zi cu zi.

LOCUL 4: CAPRICORN


O alta femeie care se plictiseste teribil de tare la cratita este femeia Capricorn.

Niciodata n-ai s-o vezi facandu-i poftele sotului oricat de mult ar incerca acesta s-o convinga cat de priceputa e in bucatarie.

LOCUL 3: BERBEC

Femeia Berbec nu are rabdare cu prepararea mancarii. I se pare extrem de obositor sa taie rosiile, ceapa, sa astepte pana se coace un aluat sau pana fierbe ciorba.

LOCUL 2: FECIOARA

Destul de boema din fire, Fecioara va prefera mai degraba sa manance in oras.
Restaurantele si shaormeriile sunt locurile preferate cand vine vorba de luat masa. Nu e vorba ca nu sunt pricepute in a face mancare: daca isi propun cu adevarat asta, le ies niste retete de minune! Problema lor este lenea.

LOCUL 1: VARSATOR

Cea mai independenta si feminista dintre zodii este nativa Varsator. Aceasta nu vrea sa auda vreo pretentie din partea barbatului sa-i gateasca, nici macar de ziua lui de nastere.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa: Revista Teo



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies