Aceasta reteta de turta dulce de post este delicioasa si se prepara repede, din ingrediente simple.
Ingrediente: 500 g faina, 1 ceasca zahar, 3 linguri ulei, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita scortisoara macinata, 1 lingurita cuisoare,macinate, o jumatate lingurita fenicul macinat, 3 linguri miez de nuca tocat, 100 g rahat de fructe.
Mod de preparare: Jumatate din cantitatea de zahar se incalzeste (zahar ars), se stinge cu apa (1 ceasca si jumatate), apoi se pune restul de zahar.
Se adauga faina, bicarbonatul, feniculul, scortisoara, cuisoarele si uleiul. Se amesteca bine, apoi se pun bucatile de rahat taiate cuburi mici si o parte din miezul de nuca. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra restul de miez de nuca. Se coace la cuptor 40-45 minute.
Ingrediente: 500 g faina, 1 ceasca zahar, 3 linguri ulei, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita scortisoara macinata, 1 lingurita cuisoare,macinate, o jumatate lingurita fenicul macinat, 3 linguri miez de nuca tocat, 100 g rahat de fructe.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Reteta de post: varza dulce calita! Reteta ca la bunica acasa!
Mod de preparare: Jumatate din cantitatea de zahar se incalzeste (zahar ars), se stinge cu apa (1 ceasca si jumatate), apoi se pune restul de zahar.
Se adauga faina, bicarbonatul, feniculul, scortisoara, cuisoarele si uleiul. Se amesteca bine, apoi se pun bucatile de rahat taiate cuburi mici si o parte din miezul de nuca. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra restul de miez de nuca. Se coace la cuptor 40-45 minute.
Reteta de post: Coltunasi cu magiun din 5 ingrediente! Cel mai usor desert de post!