Jeleu de verdeata, mucegai sau chiar carne de ren. Uite care sunt ciudatenile pe care oamenii le conserva si unde se mananca asa ceva.
Jeleu de verdeata- este popular in Asia, in special in Vietnam, China si Indonezia. Se pare ca jeleul facut din trei plante specifice zonei este bogat in nutrienti.
Conserva din carne de ren- carnea de ren este o sursa de hrana in Finlanda iar conservele din carne de ren se vand foarte bine mai ales in preajma Craciunului.
Mucegai conservat- mucegaiul care se formeaza pe stiuletele de porumb este o delicatesa in Mexic. Si ce s-au gandit mexicanii, sa faca si conserve din acesta!
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Bautura din cuib de pasari- cuibul construit de o anumita specie de pasari este un ingredient foarte folosit in bucataria chinezeasca, unul din cele mai scumpe de fapt.
Tatu la conserva- tatu, animalul! In Texas il poti gasi preparat si conservat pe rafturile magazinelor.
Micul dejun la cutie - fasole, sos de tomate, oua, carnati, ciuperci si carne de porc intr-o singura cutie de conserva.
Sursa www.thedailymeal.com