Vitamine si nutrienti care te ajuta sa slabesti! Iata ce alimente trebuie sa nu-ti lipseasca din dieta

Vitamine si nutrienti care te ajuta sa slabesti! Iata ce alimente trebuie sa nu-ti lipseasca din dieta
Vitamine si nutrienti care te ajuta sa slabesti! Iata ce alimente trebuie sa nu-ti lipseasca din dieta

Chiar daca dieta ta este un curcubeu de fructe si legume, s-ar putea ca din alimentatia ta sa lipseasca vitamine si nutrienti care sunt esentiali pentru a te ajuta sa pierzi in greutate.

Din dieta ta ar putea sa lipseasca vitamine si nutrienti care sunt esentiali pentru a obtine greutatea pe care ti-o doresti, sustine Jessica Cording, un dietetician din New York.
Cu scopul de a pierde in greutate intr-un mod sanatos, corpul tau are nevoie de anumiti nutrienti, care ajuta la reglarea metabolismul si mentinera sistemul digestiv in forma buna. Cording explica care vitamine si nutrienti pot ajuta la cresterea eforturile tale de slabire.



Fierul
Vesti bune pentru carnivori! Carnea rosie este incarcat cu fier, care te ajuta sa ai vitalitate in sala de sport. "Cand nu ai suficient fier, s-ar putea sa te simti lent, obosit si ametit", spune Cording. Daca nu esti un fan al carnii, iti poti lua fierul necesar din linte, fasole si alte legume care au culoarea verde inchis

Vitamina C
Pentru superputeri si energizare ai nevoie de vitamina C.
Aceasta vitamina ajuta corpul sa absoarba cu usurinta fierul. In plus, vitamina C este un antioxidant, ceea ce inseamna ca ajuta la refacerea celulelor si ajuta sistemul imunitar. Cand celulele functioneaza corect, muschii pot lucra mai greu.  Portocalele, ardeii si chiar varza iti ofera vitamina

Calciu
Vesti bune pentru toti cei care iubesc lactatele: Noi cercetari sugereaza faptul ca, consumarea unei cantitati de calciu recomandata in fiecare zi ar putea sa ajute la pierderea in greutate sau de a mentine greutatea dorita.
Calciu ajuta celulele sa isi valorifice potentialul maxim, ceea ce inseamna ca muschii pot lucra mai greu la sala de sport, corpul tau poate digera alimente si sa aloce nutrientii mult mai eficient. Cantitatea recomandata de calciu este de 1.000 la 1.200 de miligrame. „Iaurtul este una din sursele mele favorite de calciu, deoarece bacteriile probiotice mentin digestia in functiune, ceea ce duce la evitarea balonarii”, spune Cording. Daca nu esti un fan lactate, potii obtine, de asemenea, nutrienti din tofu, somon, fasole alba si varza.

Vitamina B6
Acest superstar nutritiv este necesar pentru
transformarea alimentelor in energie, şi are un efect surprinzator asupra cum te simti. "Vitamina B6 este implicata in producerea neurotransmitatorilor, serotonina si altele care reglementeaza starea de spirit", spune Cording. Si asta e minunat pentru ca atunci cand renunti la carbohidrati rafinati si produse zaharoase, ti-e dor pe serotonina produsa de aceste elemente nesanatoase. Asadar, bazeaza-te in dieta pe linte, nuci si ovaz, pentru a obtine 1.3 miligrame de vitamina B6 pe zi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies