Vrei sa ai un copil? Uite care sunt cele trei secrete pe care trebuie sa le cunosti!

Vrei sa ai un copil? Uite care sunt cele trei secrete pe care trebuie sa le cunosti!
Vrei sa ai un copil? Uite care sunt cele trei secrete pe care trebuie sa le cunosti!

Daca v-ati hotarat sa aveti un copil, aceste sfaturi sunt pentru voi. Iata 3 secrete pe care fiecare cuplu trebuie sa le cunoasca.

 

1. Sincronizarea este cheia
In timpul fiecarei luni, exista doar o scurta perioada de timp in care femeile sunt fertile. Iar ca sa ramai insarcinata cat mai repede, trebuie sa te sincronizezi perfect cu perioada in care ovulezi. Sunt multe semne care te “avertizeaza” ca esti la ovulatie: temperatura bazala, mucusul cervical, testul pentru ovulatie.
2.
Fiti activi
Miscarea si exercitile fizice sunt foarte importante. Daca esti supra sau sub-ponderal(a), sansele de a avea un bebelus scad. Miscarea si exercitiile fizice iti ajuta corpul sa fie in forma maxima. In plus, exercitiile fizice te ajuta sa te eliberezi de stres, o alta piedica in calea conceperii unui bebelus.
3. Sirop de tuse
Unele femei spun ca au aplicat metoda “sirop de tuse”.
De ce? Pentru ca o substanta din siropul de tuse – guaifenesin – subtiaza mucusul cervical, ajutand sperma sa ajunga, astfel, mai usor la destinatie. Totusi, ar fi bine sa ceri sfatul medicului inainte de a lua orice medicament.
Sursa: sfatulparintilor.ro

1. Sincronizarea este cheia

In timpul fiecarei luni, exista doar o scurta perioada de timp in care femeile sunt fertile.

Iar ca sa ramai insarcinata cat mai repede, trebuie sa te sincronizezi perfect cu perioada in care ovulezi. Sunt multe semne care te “avertizeaza” ca esti la ovulatie: temperatura bazala, mucusul cervical, testul pentru ovulatie.

2. Fiti activi

Miscarea si exercitile fizice sunt foarte importante. Daca esti supra sau sub-ponderal(a), sansele de a avea un bebelus scad. Miscarea si exercitiile fizice iti ajuta corpul sa fie in forma maxima.
In plus, exercitiile fizice te ajuta sa te eliberezi de stres, o alta piedica in calea conceperii unui bebelus.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

3. Sirop de tuse

Unele femei spun ca au aplicat metoda “sirop de tuse”. De ce? Pentru ca o substanta din siropul de tuse – guaifenesin – subtiaza mucusul cervical, ajutand sperma sa ajunga, astfel, mai usor la destinatie.

Totusi, ar fi bine sa ceri sfatul medicului inainte de a lua orice medicament.

Sursa: sfatulparintilor.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce colecționa Dan Negru în copilărie “Timbre, mingi de fotbal, autografe…” De la colecții și amintiri prețioase la colecția de succese pe micul ecran

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Pește la cuptor, cu varză și sos de roșii, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe Tik-Tok. „Adăugăm și un pic de vin. Îl punem în farfurie, cu puțină varză.”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies