10 de moduri ușoare de a pierde grăsimea de pe burtă. Planul pentru un abdomen tonifiat!

10 de moduri ușoare de a pierde grăsimea de pe burtă. Planul pentru un abdomen tonifiat!
10 de moduri ușoare de a pierde grăsimea de pe burtă

La un moment dat, grăsimea de pe burtă ne poate cauza probleme. Însă știați cum puteți scăpa mai ușor de ea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele mai ușoare moduri pentru a pierde grăsimea de pe burtă. În plus, descoperiți și cum puteți pune aceste moduri în aplicare, cât mai ușor cu putință. 

 

10. Faceți mai puțin cardio 

In primul și în primul rând trebuie să țineți cont de faptul că trebuie să faceți mai puțin cardio. Atunci când exagerați cu exercițiile de cardio, este momentul în care hormonul de stres crește, cortizonul mai exact, moment în care acest aspect semnifică faptul

că sunt direct legate de greutatea care se acumulează în jurul abdomenului. De asemenea, nici alergarea nu este un bun instrument pentru a ne crește arderea grăsimilor, dat fiind faptul că ne poate cauza, mai exact ne poate duce la pierderea mușchilor ceea ce înseamnă că ne va încetini automat și metabolismul. Se recomandă ca exercițiile de cardio să fie făcute doar de câteva ori pe săptămână, însă să nu fie utilizat ca un instrument principal, pentru că există nenumărate alte exerciții care chiar vă pot ajuta în acest sens. 

9. Nu mai adăugați zahăr la cafea 

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este faptul că în cafea, atunci când o beți, nu ar trebui să mai adăugați zahăr. Acest aspect ne ridică foarte repede nivelul de zahăr din sânge, dar totodată și al hormonului de stocare a insulinei. Astfel, dacă vom avea ridicat acest nivel, în mod constant, automat va crește în greutate în special zona abdomenului, ceea ce nu ne dorim absolut deloc.

Se recomandă să înlocuim zahărul pentru cafea cu alți îndulcitori în forma lor pură. 

Citește și: Care sunt alimentele care ne ajută să slăbim. Cele mai bune alimente pentru a ajuta la pierderea în greutate

pasi pentru a scapa de grasmea de pe burta
10 de moduri ușoare de a pierde grăsimea de pe burtă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente care ard grăsimile. Cum aceste 9 alimente pot stimula procesul de pierdere în greutate eficientă!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

8. Nu mai cumpărați smoothie-uri 

De asemenea nu ar trebui să vă bazați pe smoothie-uri. În special, ar trebui să le excludeți total pe cele cumpărate din restaurante sau magazine specializate pentru că sunt foarte bogate în zahăr, ceea ce ne va cauza diverse probleme în organism. Aceste băuturi au tendința să dețină o încărcătură de ce mică extrem de mare, ceea ce duce automat la nivelul crescut de glucoză, dar și al hormonului de insulină.

Iar ținând cont de faptul că ne dorim să ardem anumite grăsimi, în special din zona abdomenului, se recomandă să avem sub control acest aspect și să ținem cont de faptul că ne dorim să avem o sănătate intactă și să scădem totodată în greutate, nu să câștigăm. 

7. Nu mai mâncați cu 2 ore înainte de culcare 

De asemenea, ar trebui să ținem cont de faptul că înainte de culcare nu ar trebui să mâncăm cu 2 ore.

Acest aspect ne va ajuta cu siguranță să avem un somn mult mai îmbunătățit și de calitate, dat fiind faptul că, an dacă vom mânca în acele 2 ore la care ora de culcare se apropie, somnul nostru nu va mai fi atât de liniștit, dat fiind faptul că este legat acest aspect exact de creșterea în greutate din zona abdomenului. 

5 legume care distrug grasimea de pe burta
10 de moduri ușoare de a pierde grăsimea de pe burtă[Sursa foto: freepik]

6. Nu mai mâncați pâine 

Pâinea ar trebui să fie exclusă total din alimentație, sau măcar pâinea tradițională albă. Motivul pare să fie legat de faptul că pâinea în general, ca aliment, deține o încărcătură glicemică destul de mare, chiar și dacă am consumat doar 2 felii de pâine. În momentul în care ne dorim să pierdem în greutate sau să pierdem în greutate mai exact în zona abdomenului ar trebui să apelăm la lipii sau pâine de casă chiar. 

5. Nu te mai uita la televizor înainte de culcare 

Chiar și televizorul poate cauza în acest sens, înainte de culcare. Acest aspect poate determina organismul să reducă hormonul de somn, melatonina și automat să ducă la un somn neliniștit, de proastă calitate. Astfel, specialiștii recomandă să nu ne uităm la televizor cu aproximativ o oră înainte de culcare. 

ceai pentru grasimea de pe burta
10 de moduri ușoare de a pierde grăsimea de pe burtă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Nu mai bea mai mult de 2 cești de cafea 

Pe zi ar trebui să consumăm doar o ceașcă de cafea, în niciun caz doua, mai ales dacă ne dorim să reducem grăsimea din zona abdomenului. Motivul pare să fie legat de faptul că, cu cât consumăm mai multă cofeină, cu atât ne poate crește nivelul de cortizol, cu alte cuvinte hormonul de stres, aspect care ține de acumularea grăsimii în jurul abdomenului. 

3. Nu mai mâncați fulgi de ovăz la micul dejun 

Deși în alte zone și cazuri, fulgii de ovăz sunt recomandați să fie consumați la micul dejun, se pare că acest aspect nu ne ajută absolut deloc în momentul în care ne dorim să scăpăm de grăsimea abdomenului. În ciuda faptului că anumite persoane pierd în greutate atunci când consumă fulgi de ovăz, există și persoane care observă o creștere în greutate, chiar în jurul abdomenului, aspect care este determinat de rezistența la insulină, caz în care fulgii de ovăz pot fi înlocuiți cu ouă, la micul dejun. 

exercitii pentru grasimea de pe burta
10 de moduri ușoare de a pierde grăsimea de pe burtă[Sursa foto: freepik]

2. Nu mai merge la culcare la 23:00 

De asemenea, și ora la care mergem la culcare este foarte importantă în acest sens, dat fiind faptul că nu ar trebui să ne culcăm la ora 23:00 sau chiar mai târziu, dat fiind faptul că în această perioadă se elimină ritmul circadian, ceea ce face ca somnul nostru să nu mai fie atât de bun, iar odată ce somnul nu va mai fi de bună calitate, automat va apărea și senzația de foame sau chiar de pofta de alimente dulci dat fiind faptul că nivelul de cortizol al hormonului stresului crește. Astfel încât, se recomandă să dormim cel târziu la ora 22:00 sau chiar mai devreme. 

1. Nu mai sta mai mult de 1 oră 

De asemenea, nu în ultimul rând, se recomandă ca după ce am mâncat și nu numai, să nu stăm mai mult de o oră degeaba, pe canapea. Se recomandă să ieșim la o plimbare, chiar dacă este o plimbare de doar 20 de minute, ar trebui să vă găsiți o activitate pentru a nu sta degeaba și pentru a avea mișcare în mod continuu, chiar dacă acest aspect ține doar de o scurtă plimbare sau despre ordine în bucătărie. Specialiștii recomandă să deținem minim 250 de pași pe oră. 

remedii pentru a scapa de burta
10 de moduri ușoare de a pierde grăsimea de pe burtă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Alimente care ard grăsimile. Cum aceste 9 alimente pot stimula procesul de pierdere în greutate eficientă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies