10 idei de activități și jocuri incendiare pentru petrecerea burlăcițelor

activitati si jocuri petrecerea burlacitelor
Activități și jocuri pentru petrecerea burlăcițelor

Chiar și la noi în țară, petrecerea burlăcițelor este din ce în ce mai sărbătorită. Acest moment este unul special pentru fiecare femeie ce urmează să se căsătorească, deoarece sunt ultimele clipe petrecute drept femeie necăsătorită.

Astfel, această petrecere reprezintă „ultimul moment de libertate” pentru viitoarea mireasă.

De cele mai multe ori, domnișoarele de onoare organizează această petrecere, însă există și cazuri când viitoarele mirese doresc să plănuiască și acest moment. În funcție de preferințe, petrecerea burlăcițelor se poate organiza sub multe forme, fie că îți dorești ceva mai distractiv, sau momente mai relaxante cu prietenele.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva activități și jocuri de care te poți bucura la o petrecere a burlăcițelor!

Jocuri cu provocări și concursuri amuzante

idei petrecerea burlacitelor
Idei petrecerea burlăcițelor[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani. 6 ținute pentru femei elegante și rafinate

Jocul „Eu niciodata!”

Acest joc este unul răspândit la diverse petreceri, deoarece poate scoate la iveală lucruri amuzante despre participanți. Tot ce ai nevoie este curajul și dorința de a te distra.

Regulile jocului sunt următoarele: fiecare jucătoare va trebui să spună un lucru adevărat și cât mai picant, pe care nu l-a făcut niciodată. Restul femeilor sunt nevoite să bea un pahar de alcool, dacă afirmația este corectă și în cazul lor. Acele persoane care au făcut acea activitate trebuie să povestească în detaliu momentul.

Vânătoarea miresei

 

Un alt joc amuzant este cel în care mireasa trebuie să facă rost de câteva lucruri, până la sfârșitul serii.

Aceste aspecte sunt hotărâte de către domnișoarele de onoare și pot fi: numere de telefon ale câtorva bărbați, un tip care are același nume cu viitorul soț și multe altele.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Amintirile miresei

jocuri pentru petrecerea burlacitelor
Jocuri pentru petrecerea burlăcițelor[Sursa foto: Freepik]

Având în vedere că domnișoarele de onoare sunt cele mai bune prietene ale miresei, este inevitabil să nu aibă o mulțime de amintiri împreună, cu fiecare dintre ele.

Acest joc este unul foarte drăguț, ce are ca scop rememorarea momentelor frumoase dintre viitoarea mireasă și domnișoarele de onoare. Fiecare femeie scrie o amintire pe care o are cu viitoarea mireasă și o pune într-un bol. La final, aceasta va citi fiecare bilețel pe rând, iar restul trebuie să ghicească cu cine s-a întâmplat acel moment. Cu cât întâmplările sunt mai amuzante, cu atât momentul va fi de neuitat!

Cabină foto

O cabină foto va fi extrem de utilă la o astfel de petrecere, deoarece vă puteți ajuta de accesorii speciale, pentru ca pozele să fie minunate și amuzante!

Întrebări despre viitorul soț

Domnișoarele de onoare sunt nevoite să facă o listă de întrebări pentru viitorul mire, iar acesta să răspundă. La petrecerea burlăcițelor, viitoarea mireasă trebuie să ghicească răspunsurile partenerului ei.

Activități drăguțe pentru petrecerea burlăcițelor

Iată câteva activități drăguțe pe care le poți face la petrecerea burlăcițelor:

Relaxare la spa

Multe femei au nevoie de relaxare înainte de nuntă, deoarece sunt extrem de obosite după organizarea evenimentului important. În acest caz, un moment de relaxare la spa alături de cele mai bune prietene, poate fi o idee grozavă.

Poți opta pentru un hotel care are mai multe astfel de facilități. Nu uita să aveți halate inscripționate cu „mireasă” și „domnișoară de onoare” și să vă răsfățați cu șampanie!

O seară în club

destinatii petrecerea burlacitelor
Destinații pentru petrecerea burlăcițelor[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 10 idei de rochii lungi perfecte pentru vara 2023

Cele mai multe femei își doresc să se distreze la maxim la petrecerea burlăcițelor, alături de cele mai bune prietene. Astfel, o seară în club poate reprezenta varianta perfectă. Pentru o experiență de neuitat, alege să plecați un weekend la mare, deoarece puteți îmbina relaxarea cu distracția, pentru amintiri de neuitat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vacanță de tip city break

În cazul în care bugetul pentru acest moment este ceva mai mare, un city break într-un oraș frumos este o variantă excepțională pentru a te bucura de petrecerea burlăcițelor. Acolo puteți organiza diverse activități pe placul vostru, fie că este vorba de shopping, vizitat atracții turistice sau chiar o petrecere. O astfel de vacanță le poate avea pe toate cele amintite și astfel veți avea parte de o vacanță pe care nu o veți uita niciodată.

Petrecere în grădină

Petrecerile burlăcițelor pot fi frumoase chiar și ceva mai liniștite, într-un cadru armonios, într-o grădină, ,alături de mâncare și muzică bună.

Sesiune de shopping exlusivistă

Dacă viitoarea mireasă este o împătimită a modei, una din activitățile din ziua burlăcițelor poate fi o sesiune de shopping exclusivistă.

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Căsătorie sau concubinaj. Explorarea avantajelor și dezavantajelor ambelor opțiuni!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies