10 idei de organizare pentru băile de dimensiuni mai mici

idei de organizare pentru baie
10 Idei de organizare pentru băile de dimensiuni mai mici

Băile mici te pot învăța cum să te organizezi mai bine. Însă știai de acest trucuri pe care le poți utiliza?

Află din rândurile următoare, care sunt trucurile de pus în practică, dacă ai o baie mică și îți dorești să faci mai mult spațiu de depozitare.

 

1. Instalează rafturi pentru baie

Rafturile sunt o modalitate excelentă de a valorifica la maxim spațiul vertical, aducând totodată un plus de eleganță în organizare! Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai bune soluții pentru a pune ordine într-o baie mică și, din fericire, se potrivește perfect oricărui tip de baie.

2. Creează spațiu de stocare sub chiuvetă

Pentru că vorbim despre o baie mică, spațiul de depozitare sub chiuvetă este esențial. Poți adăuga câteva rafturi sub chiuvetă sau, dacă vrei să mergi un pas mai departe, poți instala niște mini sertare. Indiferent de ce alegi, aceasta este cea mai rapidă soluție pentru a organiza eficient o baie mică.

Citește și: Ce nu trebuie să lipsească din geanta ta de plajă. Sfaturi pentru o zi relaxantă la malul mării

trucuri de organizare baie mica
10 Idei de organizare pentru băile de dimensiuni mai mici[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Machiaj impecabil pentru pielea uscată: Sfaturi pentru o strălucire de durată

3. Adaugă puțin spațiu peste toaletă

Așa cum am menționat anterior, folosirea spațiului pe pereți într-o baie mică este absolut esențială, dar mulți oameni uită de spațiul valoros de deasupra toaletei.

Poți profita de acest loc adăugând un raft mic pentru hârtie igienică și prosoape.

4. Un scaun mic poate funcționa și el

Dacă ai o baie foarte mică și nu dispui de suficient spațiu pentru depozitare suplimentară, poți să cumperi un taburet multifuncțional într-o culoare plăcută și să-l așezi într-un colț. Poți folosi taburetul pentru a depozita prosoape mici sau alte obiecte asemănătoare, și chiar să adaugi o cutie sub el.

Deși nu este soluția ideală, este totuși o modalitate de a crea niște spațiu suplimentar pentru depozitare.

organizare baie mica
10 Idei de organizare pentru băile de dimensiuni mai mici[Sursa foto: freepik]

5. Folosește spațiul din jurul căzii

Indiferent dacă ai o cadă sau un duș, există un spațiu acolo pe care îl poți folosi pentru a depozita geluri de duș și săpunuri. Cel mai simplu mod de a face asta este să adaugi un suport metalic pe colț, care să îți ofere mai multe niveluri pentru depozitare.

6. Rulează acele prosoape!

Dacă nu ai suficient spațiu, poți păstra prosoapele proaspete folosind niște coșuri pe care să le așezi într-un colț. Rulează prosoapele și pune-le în coșuri. Este o soluție practică și estetică!

idei de organizare casa
10 Idei de organizare pentru băile de dimensiuni mai mici[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

7. Instalează un suport pentru uscător de păr

Dacă montezi niște uși sub chiuvetă pentru a crea un mic dulap, poți folosi partea interioară a ușilor pentru a agăța uscătorul de păr. Există mai multe variante pentru asta, dar poți opta pentru un coș mic standard pe care să-l agăți cu un cuier.

8. Folosește borcane!

Dacă ai atât de multe lucruri mici de depozitat în baie, încât uneori ai impresia că nu le vei pune niciodată în ordine, cea mai bună soluție pentru organizarea băilor mici

este să folosești borcane ca organizatoare. Poți depozita pasta de dinți, periuța, machiajul și multe alte obiecte în aceste borcane simple de sticlă, iar totul va arăta mult mai ordonat și va rămâne mai curat!

10 Idei de organizare pentru băile de dimensiuni mai mici[Sursa foto: freepik]

9. Agață oglinzile pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare

Când vine vorba de designul și organizarea unui spațiu mic, trebuie să fii atent să nu-l faci să pară prea încărcat. Un truc excelent pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare este să agăți o oglindă. Alege cea mai mare oglindă pe care o poți, astfel încât lumina să se reflecte și să facă baia să pară mult mai spațioasă. Ideal ar fi să optezi pentru o oglindă care are și spațiu de depozitare ascuns, pentru un plus de funcționalitate!

10. Atârnă lucrurile pe ușă

Una dintre cele mai simple idei pentru organizarea unei băi mici este să adaugi cârlige sau suporturi direct pe ușa băii! Acest loc este perfect pentru a-ți agăța halatul de baie sau prosoapele, astfel încât să folosești la maxim spațiul de depozitare. Dacă nu vrei să faci găuri în ușă, poți alege un suport care se agață deasupra ușii.

idei de organizare
10 Idei de organizare pentru băile de dimensiuni mai mici[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Machiaj impecabil pentru pielea uscată: Sfaturi pentru o strălucire de durată

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul prin care Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: "Am fost binecuvântat și onorat să practic acest sport"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies