10 idei de surprize pentru persoana iubită

10 idei de surprize pentru persoana iubită
10 idei de surprize pentru persoana iubită

Sunteți împreună de câteva luni sau de ani de zile, vine ziua lui sau pur și simplu vrei să-l surprinzi cu un cadou inedit?

Trebuie să apelezi la imaginație și creativitate, căci persoana iubită merită cele mai plăcute surprize, care să-l binedispună și să-i reamintească despre dragostea ce i-o porți. Și, de ce nu, să-i stârnească apetitul pentru scene fierbinți în doi…

Ușor de zis, mai greu de realizat...Îți venim în ajutor și prezentăm în continuare 10 idei de surprize pentru persoana iubită, ca să fii tu acea fată cu cele mai inspirate daruri:

Cină romantică în dormitor

O surpriză clasică dar mereu modernă este organizarea în secret a unei cine romantice chiar la voi în dormitor. Știi ce-i place să mănânce, vino și cu o surpriză dulce din gama căpșunilor cu frișcă și atmosfera este deja fierbinte. Așa că pune și o șampanie la rece. Nu vă trebuie cupe sau pahare elegante. Puteți bea dintr-un pantof stiletto, ca vedetele de la Hollywood. 

Joc de roluri pentru o zi

Rutina este periculoasă în cuplu, așa că fă-i o surpriză care să-l surprindă în cel mai plăcut mod: propune-i o zi de weekend în care să jucați roluri timp de 24 de ore. Lăsați-vă imaginația să zburde și uitați de inhibiții. Pentru recuzită și sugestii de scene intense încearcă un click aici și îi vei oferi un spectacol în care cu siguranță va dori să joace rolul de protagonist.

Sâmbătă seara la bere și biliard

Surprizele romantice sunt grozave, dar încearcă și altceva: ce-ar fi să-l surprinzi cu o ieșire relaxantă în oraș, la un pub cu bere bună și câteva partide de biliard? Se va bucura de schimbarea de decor și mai ales de faptul că faceți împreună lucruri noi și spontane. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bilete la meciul cel mare

A avut o perioadă mai grea la job și este stresat, n-a mai avut timp de fotbal, baschet sau tenis- sporturile lui favorite. Urmărește competițiile care au loc în oraș sau în apropiere și cumpără bilete pe care să i le trimiți prin curier, ca și cum ar fi un simplu colet. Îi vei face o mare plăcere și cu siguranță îți va mulțumi mai târziu, cum știe el mai bine...

La film în cortul din living

Improvizează un cort încăpător din cîteva draperii și scaune sau montează chiar un cort adevărat, dacă aveți unul acasă. Ocupă livingul cu acest camping ad-hoc și decorează interiorul cortului cu perne, ecran, măsuță pentru floricele și sucuri. Pune și-un vin bun la rece. Când ajunge acasă tot ce mai are de făcut este să aleagă filmul pe care vrea să-l vadă întins comod în cort, ca pe malul mării.

Seară de boardgames cu temă erotică

Jocurile erotice condimentează o relație de cuplu, iar tu poți aduce acest fapt la un nivel superior, printr-o surpriză sofisticată pe care o va aprecia cu siguranță: oferă-i boardgames cu teme erotice și jucați-le în doi, cât este noaptea de lungă. Găsești o largă varietate de teme și scenarii pline de senzualitate, inedit și pasiune.

O noapte la hotel în centrul orașului

Nu trebuie să plecați în vacanță ca să fiți turiști. Rezervă o cameră la cel mai bun hotel din oraș și invită-l la o noapte clandestină, neapărat cu roomservice și atmosferă romantică. Fără să ai vreo ocazie anume: alege o zi oarecare, când se așteaptă mai puțin, dar știi că-și dorește cel mai mult să se destindă și să evadeze din cotidian.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un voucher pentru hobby-ul lui

Fă-i o surpriză generoasă, prin care să-i oferi bucuria de a-și alege lucrurile care-i plac pentru pasiunile lui. Oferă-i un voucher la un magazin online de articole sportive, aparatură foto sau componente IT, depinde de hobby-ul pe care-l are. 

O ieșire cu băieții la pescuit

Vorbind de generozitate: surprinde-l cu organizarea unei ieșiri în natură, împreună cu gașca de băieți, ca să se distreze singur cu prietenii, ca pe vremuri. Va fi fericit să scape de griji și să se relaxeze la o partidă de pescuit. Iar tu vei avea timp să stai cu fetele la un latte pe terasă, poate mergeți și la shopping...

Un picnic deasupra orașului

Orice s-ar spune, surprizele romantice au nevoie de un el și-o ea. Uimește-l cu un picnic adhoc pe cel mai înalt acoperiș din oraș, de unde să priviți stelele și să visați la lucrurile minunate pe care o să le faceți împreună.

Inspiră-te din aceste idei de surprize pentru persoana iubită și amintește-i mereu cât de special este pentru tine!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies