10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată

ce nu ar trebui sa faca o femeie eleganta
10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată

Femeile elegante își doresc să își păstreze apariția și aparențele întotdeauna. Însă știați ce nu ar trebui să facă acestea niciodată?

Aflați din rândurile următoare, care sunt lucrurile pe care o femeie elegantă nu ar trebui să le facă niciodată

 

10. Femeile elegante nu s-ar îmbrăca niciodată nepotrivit

Pe locul 10 se află faptul că, femeile elegante nu s-ar îmbrăca niciodată nepotrivit. Cu alte cuvinte, femeile elegante nu se străduiesc niciodată să arate mult prea mult decât este necesar, pentru că acestea nu încearcă să atragă fiecare bărbat din jurul lor, iar toți ochii din jur să fie ațintiți

asupra lor, fără sa folosim diverse strategii mai puțin decente, dat fiind faptul că sunt conștiente de eleganța lor, dar și de faptul că aceasta le va scoate în evidență deseori. Pentru femeile elegante, această caracteristică este superputerea lor care le oferă de fapt atenția pe care și-o doresc, mai exact atenția potrivită, fără să apeleze la diverse articole vestimentare mult prea strâmte sau mult prea decoltate. 

Citește și: 4 tendințe de modă în iarna 2023-2024. Lâna de oaie, un material călduros și luxuriant

stil rafinament
10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

Citește și: Eleganța neînțeleasă. 7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați

9. Femeile elegante nu manifestă niciodată lipsă de încredere

Pe locul 9 se află faptul că, femeile elegante nu manifestă niciodată lipsă de încredere. Încrederea reprezintă una dintre principalele caracteristici ale eleganței, pentru că indiferent de modul în care vă îmbrăcați sau vorbiți, dacă totul nu este făcut cu încredere în sine, atunci nu vei emana nici energia pe care ți-o dorești de fapt să o emani.

Odată ce vei avea încrederea în sine bine pusă la punct, cu siguranță vei avea succes în ceea ce îți dorești să afișezi și nu numai. 

10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

8. Femeile elegante nu vorbesc niciodată neglijent

Pe locul 8 se află faptul că, femeile elegante nu vorbesc niciodată neglijent. Acestea vor vorbi întotdeauna elocvent, își vor alege cuvintele potrivite și frazele potrivite, astfel încât să aibă o postură cât mai elegantă cu putință, fără să vorbească rigid sau să își implice anumite obiceiuri puțin mai nepotrivite în limbaj.

Cu alte cuvinte, ar trebui ca întotdeauna să avem o postură potrivită, pentru a emana rafinament și eleganță, nu cu totul și cu totul altceva, care ar putea să ne afecteze imaginea într-un mod sau altul. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

7. Femeile elegante nu au anumite ticuri sau obiceiuri proaste

Pe locul 7 se află faptul că, femeile elegante nu au anumite ticuri sau obiceiuri proaste. Printre aceste ticuri se află și trosnirea degetelor sau a gâtului, gesturile de ași atinge părul în mod constant sau de a trage de haine și așa mai departe, pentru că toate aceste lucruri mărunte, puse cap la cap, fie că le facem într-un mod conștient sau nu, tot continuăm să le facem, și ar trebui să ne oprim.

Acest comportament este absolut lipsit de eleganță, motiv pentru care ar trebui să fiți mult mai atente la acest aspect, să fiți conștiente de ceea ce faceți, în special dacă știți că aveți anumite ticuri sau obiceiuri destul de proaste care nu pot afișa o imagine nu tocmai plăcută.  

10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

6. Femeile elegante nu postează niciodată poze provocatoare în mediul online

Pe locul 6 se află faptul că, femeile elegante nu postează niciodată poze provocatoare în mediul online. Bineînțeles că nu este nimic rău în a ne expune pielea, însă ar trebui să o facem într-un mod elegant în cazul în care totuși ne dorim să o facem, deși, o femeie elegantă nu ar posta astfel de fotografii în mediul online niciodată. Poate să existe totuși o excepție, în momentul în care vă aflați într-o vacanță și doriți să expuneți peisajul din jur, moment în care vă aflați într-un costum de baie, pe plajă. Cu toate acestea, dacă în mod normal sunteți extrem de elegante, iar brusc apare în mediul online o fotografie într-o ipostază mai provocatoare, persoanele pe care le cunoașteți vor fi destul de confuze în ceea ce vă privește imaginea, motiv pentru care ar trebui să vă păstrați eleganța și obiectivele întotdeauna, indiferent de locul în care ajungeți. 

10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

5. Femeile elegante nu urmăresc niciodată bărbații

Pe locul 5 se află faptul că, femeile elegante nu urmăresc niciodată bărbații. Femeile elegante sunt întotdeauna de mare calibru, motiv pentru care nu au nevoie să urmărească bărbații din jurul lor, deși poate că la un moment dat îi vor ajuta pe aceștia în mod destul de tăcut și vizibil, astfel să nu fie observate, să îi atragă, cu toate acestea, femeile elegante nu îi vor urmări, nu le vor trimite mesaje primele, nu îi vor suna și nu-i vor întreba dacă se pot întâlni sau nu. Femeile elegante vor aștepta întotdeauna bărbații să facă primul pas și să își arate interesul, și rămâne la latitudinea lor dacă acceptă invitația sau nu. 

stil eleganta si rafinament
10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

4. Femeile elegante nu ar sta niciodată cu spatele curbat

Pe locul 4 se află faptul că, femeile elegante nu ar sta niciodată cu spatele curbat. Cu alte cuvinte, femeile elegante ar trebui să fie atente întotdeauna la poziția pe care o au, fie că stau în picioare sau sunt așezate la masă, dat fiind faptul că acestea poartă întotdeauna ținute stilate cu rafinament, iar întreaga postură va fi afectată în momentul în care nu vor sta așa cum trebuie. Ar trebui să acordați atenție acestor detalii biroul în special dat fiind faptul că, odată realizată din ce în ce mai des, vor începe să vă afecteze imaginea pe care o aveți de doamne elegante. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

3. Femeile elegante nu ar avea niciodată un limbaj corporal agresiv

Pe locul 3 se află faptul că, femeile elegante nu ar avea niciodată un limbaj corporal agresiv. În ciuda faptului că acest aspect nu este întotdeauna observat, fie de către cei din jur, fie chiar de către noi, odată observat, ar trebui să fie și corect. Indiferent că este vorba despre tonul vocii, despre gesturi, despre modul în care pășiți sau vă așezați, ar trebui să aveți o prezență extrem de puternică și de feminină, în niciun caz agresiv în special când vine vorba despre eleganța. Odată instalat acest limbaj corporal agresiv, se va declanșa și un sistem de apărare față de persoanele din jurul tău, ceea ce cu siguranță nu îți dorești.

10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

2. Femeile elegante nu sunt niciodată disperate

Pe locul 2 se află faptul că, femeile elegante nu sunt niciodată disperate. Aici este vorba în special despre a urmări un bărbat sau despre a forma o relație de prietenie sau de relație de iubire, sau chiar de a profita de oportunitate, de a participa la o cină sau despre alte astfel de ocazii. Nu ar trebui să vă doriți cu orice preț să obțineți un anumit lucru, sau să îl obțineți prin diverse modalități, cât mai repede cu putință, ci întotdeauna ar trebui să țineți capul sus și să vă concentrați pe obiective, astfel încât să le realizați, treptat, odată cu trecerea timpului punctul. În caz contrar, nu veți face nimic altceva decât să îndepărtați totodată și persoanele din jurul vostru, motiv pentru care virgula indiferent că există șanse mai mici să atingeți un anumit obiectiv, dacă veți alege această cale, tot ar trebui să înaintați și să nu apelați la alte modalități, pentru a rămâne concentrate asupra a ceea ce contează cu adevărat. 

ce trebuie sa evite o femeie eleganta
10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]

1. Femeile elegante nu fac niciodată lucruri necalculate care le pot afecta imaginea

Pe locul unu se află faptul că, femeile elegante nu fac niciodată lucruri necalculate care le pot afecta ulterior imaginea. In ciuda faptului că deseori există femei elegante care se axează mai mult pe imaginea exterioară și sunt extrem de implicate în a dezvolta o imagine cât mai bună cu putință pentru a se afișa în fața celor din jurul lor, chiar ar trebui să luați în calcul fiecare detaliu pe care îl expuneți, dar totodată să-l și înțelegeți pentru a avea cu adevărat succes. Cu alte cuvinte, femeile elegante vor fi întotdeauna atente la reputația lor, imaginea pe care o au, tot ceea ce transmit în jurul lor, dar și la comportament și prezența din mediul online și nu numai. Astfel, detaliile sunt cu adevărat importante pentru a ne păstra o imagine rafinată, elegantă și stilată întotdeauna. 

cum sa ramai o femeie eleganta
10 lucruri pe care doamnele elegante nu le fac niciodată[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre look-ul clasic. Ce reprezintă și ce piese nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies