10 mancaruri pe care persoanele obeze le consuma frecvent! Evita-le ca sa ai o silueta de vis

10 mancaruri pe care persoanele obeze le consuma frecvent! Evita-le ca sa ai o silueta de vis
10 mancaruri pe care persoanele obeze le consuma frecvent! Evita-le ca sa ai o silueta de vis

Persoanele care au probleme grave de sanatate adora sa manance gras si asta se vede pe trupul lor. Pe langa produsele de panificatie la care nu renunta, se numara si dulciurile in numar cat mai mare.

1. Produsele de panificatie. Produsul preferat in fiecare dimineata de cei cu probleme de greutate este o chifla (cu sau fara seminte) care are in jur de 400 de calorii fara topping. Daca nu poti renunta la panificatie dimineata, incearca variante cu mai putine calorii si fara zahar (briose, covrigi dulci cu crema de vanilie etc).

2. Branza topita sau orice fel de crema de branza pe care o pun dimineata pe chifla.

O lingura din acest produs are 50 de calorii si 5 grame de grasime. Incearca sa renunti la ea sau sa folosesti mai putina.

3. Smoothieuri din comert. Da, au vitamine si calciu, dar contin si zahar care te imbie sa consumi mai mult decat ar trebui. Un pahar de 240 ml contine 122 de calorii si daca il adaugi la chifla unsa cu branza topita, poti sa iti iei la revedere de la o talie de viespe.


4. Cookies. Da, merg de minune cu lapte cald sau rece, dar sunt mini-bombe calorice. Chiar daca iti iei unele far zahar, nu te poti opri la doar 2 pe zi. Incearca sa iti limitezi poftele si invata sa mai spui 'NU' din cand in cand.

5. Dressing pentru salata. Poate crezi ca slabesti daca mananci o salata la pranz, dar daca o ineci in sos plin de grasimi, nu faci decat sa bagi calorii alaturi de vitamine in organismul tau.
Cauta sosuri sarace in calorii si grasimi daca nu poti sa le elimini complet din salata. Cel mai simplu ar fi sa iti pui condimentele preferate, zeama de lamaie si ulei de masline sau cocos.

6. Dulciurile. Da, iti plac batoanele de ciocolata cu alune, caramel sau biscuite. Dar pe langa cariile pe care ti le provoaca, iti mai pun si centimetri in plus pe coapse. Majoritatea contin cantitati prea mari de zahar si grasimi.
Incearca in schimb sa mananci batoane proteice sau cu ceai verde.

7. Cafeaua. Cappuccino si caffe latte cu diverse siropuri si toppinguri. Chiar daca au un gust divin, numarul de calorii este mai ridicat ca al unei cafele negre si in timp vei simti efectul lor negativ pe talia ta. Evita laptele gras si frisca de orice fel.

8. Branza. Chiar daca iti ofera un aport de calciu bun pentru oasele tale, face rau inimii prin grasimile bogate pe care le are.
Opteaza pentru branza cu cat mai putina grasime.

9. Chipsurile. Chiar daca ai inceput sa ti le faci acasa, din cartofi, tot mananci multe calorii. Incearca sa inlocuiesti acest snack cu popcorn facut la aparat, fara ulei. Cel la punga este la fel de nociv ca o punga de chipsuri.

10. Cereale rafinate. Fie ca e vorba de orez alb, paste simple sau paine alba, introduci in organismul tau multe calorii la fiecare portie consumata.
Din nefericire, nu te simti satula deoarece aceste alimente nu contin fibre multe care sa te sature.

Sursa: huffingtonpost.com

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies