10 moduri simple de a începe o conversație

cum poti sa incepi o conversatie
10 moduri simple de a începe o conversație

Uneori poate să fie dificil să începem noi o conversație cu o nouă persoană. Însă știți cum o puteți face, totuși?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva aspecte de care te poți lega, astfel încât să poți începe o conversație la o întâlnire și nu numai, fără nicio dificultate.

 

10 moduri ușoare de a începe o conversație

1. Condu cu un compliment

Tuturor le place să simtă că sunt apreciați.

Complimentați persoana respectivă înainte de a începe o conversație. Este posibil să fie o bijuterie pe care o poartă în mână sau chiar o carte pe care o poartă în mână. Asigurați-vă doar că este autentic, deoarece alții îl pot confunda cu falsitate.

2. Pune întrebări deschise

Întrebările deschise necesită mai multă gândire decât cele care se termină cu un simplu „da” sau „nu”.

Întrebări deschise și rupere de gheață, cum ar fi „Ce te-a adus aici astăzi?” sau „Ce părere aveți despre acest eveniment?” încurajează un răspuns mai lung și pot conduce la un dialog mai interesant.

Citește și: Cum să găsești partenerul romantic potrivit care să fie perfect pentru tine

cum sa incepi o conversatie mai usor
10 moduri simple de a începe o conversație[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum îți dai seama că fostul partener nu își dorește să se întoarcă la tine

3. Comentariu despre mediu

Există întotdeauna ceva în jurul dvs. imediat de comentat, indiferent dacă sunteți la o galerie de artă, la o conferință de afaceri sau la o petrecere obișnuită. Acesta poate fi orice, de la o piesă de artă pe pereți până la muzica sau locația în sine.

Acest lucru sparge gheața și vă oferă o bază comună pentru a începe.

4. Oferiți ajutor

Oferirea de ajutor unei persoane care pare confuză sau are nevoie de ceva poate fi un bun început de discuție. Intervenția pentru a ajuta poate duce la o conversație mai târziu, indiferent dacă se luptă să ducă ceva, să găsească toaleta sau să înțeleagă programul conferinței.

ce intrebari sa pui la o intalnire
10 moduri simple de a începe o conversație[Sursa foto: freepik]

5. Aduceți interese comune

Puteți discuta dacă știți că împărtășiți ceva cu o persoană sau un grup! Spărgătoare de gheață fantastice sunt oamenii care împărtășesc interese comune în sport, televiziune sau hobby-uri. Chiar dacă te întâlnești cu oameni noi, poți explora eventualele puncte comune cu întrebări precum „Ai văzut filme bune în ultima vreme?”

6. Utilizați evenimente curente

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a începe o conversație dacă sunteți la curent cu evenimentele care se întâmplă în prezent. Evitați orice care este prea controversat sau dezbinător. Asigurați-vă că sunteți la curent cu știrile ușoare sau cu descoperiri fascinante care pot atrage un public larg.

sfaturi pentru intalniri
10 moduri simple de a începe o conversație[Sursa foto: freepik]

Citește și: Adio, pensii mărite pentru românii care află în această categorie. Daniel Baciu a făcut precizări importante- kanald.ro

Citește și: VIDEO I-a spus pas Alexandrei, iar acum șochează cu mărturisirea făcută. Patrick, dezvăluire neașteptată în fața lui Robi despre Teodora: „Nu mai da de interpretat”- stirilekanald.ro

7. Ruta alimentară

Începeți să vorbiți imediat dacă sunteți la un eveniment cu mâncare. „Ai încercat creveții?”, „Sunt delicioși!” sau „Ce recomandați din bufet?” sunt câteva dintre întrebările pe care le puteți pune. Alimentele sunt limbaj universal și pot provoca o mulțime de conversații interesante.

8. Cereți recomandări

A cere o recomandare pentru o cafenea sau pentru un vorbitor la o conferință ar putea fi la fel de simplu. O modalitate excelentă de a-i face pe oameni să vorbească este să le cereți recomandări, deoarece oamenii le place să împărtășească opiniile și experiențele lor. Pentru a construi o conexiune rapidă, arată că le apreciezi opinia.

10 moduri simple de a începe o conversație[Sursa foto: freepik]

9. Vorbește despre planurile lor de viitor

În mod natural, poate apărea o conversație mai profundă dacă întrebați pe cineva despre planurile lor de weekend, vacanțele viitoare sau proiectele la locul de muncă. Arată interes pentru viața lor de zi cu zi și poate crea oportunități pentru interacțiuni viitoare. „La ce proiecte lucrați în aceste zile?” sau „Planuri interesante pentru weekend?” sunt exemple.

10. Spune doar salut

De multe ori, metoda cea mai simplă este cea mai eficientă. O conversație poate începe cu un zâmbet prietenos și un „Bună, sunt X, cum decurge ziua ta?”. Este direct, personal și permite celorlalți să vorbească despre ziua sa. Ai fi surprins de câți oameni așteaptă ca altcineva să înceapă.

cum sa incepi o discutie noua
10 moduri simple de a începe o conversație[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum să găsești partenerul romantic potrivit care să fie perfect pentru tine

Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei

Mirela Vaida îi ia locul Simonei Gherghe în emisiune! Ce se întâmplă între cele două?!

Dezvăluiri cutremurătoare despre atacul feroce cu cuțitul în Marea Britanie: "Am auzit un țipăt sinistru. A fost îngrozitor". Atacatorul este un minor de 17 ani

Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante despre Ronald Gavril

Când vor începe să se facă plățile pe cardurile de alimente. Românii vor primi 250 de lei înainte de marea recalculare din luna septembrie

VIDEO Robi, la un pas de descalificare! Julia, singura fată din „Casa iubirii” care a izbucnit în lacrimi: „Plâng de o oră”. Ce regulă a încălcat concurentul: „Va trebui să ne luăm la revedere dacă...”


Cookies