10 secrete pe care barbatii le pastreaza fata de iubitele lor

10 secrete pe care barbatii le pastreaza fata de iubitele lor
10 secrete pe care barbatii le pastreaza fata de iubitele lor

Nu e vorba de minciuni grave, insa omiterea anumitor detalii este considerata de unii barbati ca o scapare de probleme in cuplu sau chiar de ranirea persoanei iubite.

Iata 10 secrete nevinovate pe care partenerii nostri le ascund de noi:

Ocazional se uita dupa alte femei. Nu trebuie sa fim surprinse de aceasta veste, si noi o facem frecvent. Asa cum noi tanjim dupa David Beckham, asa si lor li se aprinde un beculet atunci cand vad vreo femeie sexy. Atat timp cat nu face o obisnuinta din asta, nu e un motiv de suparare si nici nu e ceva ce ar trebui sa iti spuna.

Inainte de a avea o relatie, s-a interesat de tine. Se poate spune chiar ca te-a urmarit, atat pe retelele sociale, cat si cu ajutorul pritenilor comuni. stie cu siguranta chiar si ce ai purtat la bal atunci cand ai absolvit liceul.

Inca se uita la filme porno. Nu de multe ori, dar chiar daca e cu tine, tot se uita din cand in cand la filme deocheate.

Mai mult decat atat, si-ar dori enorm sa o faca impreuna cu tine.

Ii place atunci cand iesi cu fetele. Barbatii adora sa ramana singuri din cand in cand si sa se simta burlacii supremi, chiar daca nu fac altceva decat sa stea in casa si sa citeasca o carte. in plus, absenta ta il va face sa ii fie dor de tine.

Citeste continuarea aici. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies