10 semne care arata ca esti cu adevarat indragostita

10 semne care arata ca esti cu adevarat indragostita
10 semne care arata ca esti cu adevarat indragostita

E greu de spus daca traiesti doar o nebunie de moment, este doar sex fierbinte, sau ai intalnit dragostea adevarata. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, cateodata e putin din fiecare.

Iata cateva semne care arata daca esti cu adevarat indragostita:

1. Te uiti in topul celor mai sexy barbati din lume si nu te impresioneaza. Sigur sunt aratosi, talentati si au o gramada de calitati, dar…tu ai ochi doar pentru o singura persoana acum

2. Nu doar ca esti de acord sa participi la activitatile lui preferate (pe care in mod normal le urasti) dar chiar ai ajuns sa astepti cu nerabdare sa inceapa.

O partida de fotbal intr-o duminica dimineata friguroasa in parc pare a fi acum distractiva.

3. Devii super defensiva daca prietena ta cea mai buna nu il place. Nu poate sa spuna ca e doar ok. El este briliant, minunat si nu poate fi comparat cu nimeni.

4. Esti destul de sigura ca toate melodiile de dragoste de la radio sunt despre tine. Te regaseti in toate versurile sit e trezesti ca le si fredonezi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

5.

Toate melodiile triste iti inspira doar mila si un pic de ingamfare. Saraca, tot nu a reusit sa isi depaseasca problemele….am trecut si eu prin asta, fata. Fii tare, o sa treaca!

6. Te loghezi pe facebook si realizezi socata ca nu ai mai verificat de cateva luni nici unul dintre barbatii cu care flirtai din cand in cand. Nici macar fostul coleg din scoala generala, care este destul de sexy si intotdeauna doritor de flirt.

Si stii ce e mai grav? Nici nu vrei sa mai verifici.

7. Gasesti o cale sa il aduci in orice discutie, fie ca esti la masa, la o intalnire, la dermatolog. Tot timpul, oriunde. Pentru ca totul iti aduce aminte de ceva ce el a spus, sau a facut sau ceva asemanator.

8. Te trezesti zambind in momente nepotrivite sau ciudate. Ca in aceasta dimineata cand seful vorbea despre buget.

Sau la rand la plata impozitelor. A fost foarte ciudat.

9.Te gandesti la fostul tau care e un mincinos, un tradator si care nu iti inspira acum decat mila. De fapt nu ii doresti lui si oribilei lui prietene decat un accident oribil care sa ii umilesca in public.

10. Gasesti adorabil faptul ca nu pune niciodata capacul la pasta de dinti. Sigur, se usuca si e greu de pus pasta pe periuta, dar intr-un fel asta te face sa il iubesti mai mult.

sursa: womenshealthmag.com



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies