10 semne care arată că ești o femeie puternică

semne femeie puternica
10 semne care arată că ești o femeie puternică

În zilele noastre, observăm din ce în ce mai multe femei puternice. Însă știați care sunt semnele care dovedesc acest aspect? 

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 10 semne care arată destul de clar faptul că sunteți femei puternice.

 

Semne care arată că ești o femeie puternică

Independentă 

O primă caracteristică a unei femei puternice constă în independență. Ca femeie puternică, ai totodată și un caracter mai dur și mai puternic, astfel încât din prima ta apariție, indiferent de loc, să emane independență, acestor femei neplăcându-le deseori, să fie sub responsabilitatea cuiva, chiar și în momentul în care ajung să fie căsătorite.

Cariera lor va fi într-o continuă creștere, iar ele ca persoane, vor alege să se poziționeze într-un anumit fel față de cei din jurul lor, însă păstrând respect și fiind capabile să se adapteze oricărei situații apărute. Cu toate acestea, există și cazuri în care independența nu este văzută atât de bine, în special de către bărbați, o astfel încât, ar trebui să te asiguri că menții o relație față de partenerul tău, fără să-i dai impresia că nu este și el independent, la rândul lui, iar într-o oarecare măsură și pentru tine.

Citește și: 10 lucruri pe care femeile ar trebui să le cunoască

10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Citește și: Drumeție Printre Cărți: Recomandări de Lectură pentru Sufletul Tău Feminin

Autocontrol

Pe lângă independență, o femeie puternică va avea întotdeauna autocontrol. În ciuda faptului că pot exista momente în care acestea să fie mai controlate în comparație cu bărbații, în relație, acest aspect nu înseamnă ca aceștia nu sunt de acord cu femeile care au acest autocontrol, ci dimpotrivă, vor aprecia acest aspect.

Ba chiar mai mult, o femeie care nu se poate controla într-o anumită situație, există șanse mari să fie disprețuită de către persoanele din jur, nu doar de către bărbați. Aceste femei vor și întotdeauna să-și exprime părerile și sunt foarte greu de păcălit, având control asupra oricărei situații întâmpinate, capabile întotdeauna să stăpânească anumite situații, chiar și cele mai dificile.

10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Sunt de încredere

Bineînțeles că femeile puternice, având autocontrol și independență, sunt totodată și femei, persoane de încredere. Încrederea și sinceritatea sunt calități extrem de prețuite în zilele noastre, fiind întâlnite destul de rar. Bineînțeles că orice persoană ar prefera să se afle lângă o alta care este sinceră și de încredere, și nu lângă una care minte în mod constant și este înșelătoare. Acesta este și un motiv în plus pentru care bărbații preferă femeile puternice, pentru că pot totodată să aibă și încredere în ele, știind exact ceea ce ar trebui să facă și ceea ce nu.

Acestea își vor ține întotdeauna promisiune, fiind extrem de dedicate în general, nu numai în relații.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Extrem de dedicate

Așa cum am menționat anterior, femeile puternice sunt extrem de dedicate în ceea ce fac și zic. De exemplu, în momentul în care ești căsătorit cu o astfel de femeie puternică, aceasta va încerca întotdeauna se acordă timp și atenție familiei, astfel încât să nu le lipsească absolut nimic.

10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Încearcă mereu să fie mai bune

Dat fiind faptul că sunt dedicate în tot ceea ce fac, automat femeile puternice vor încerca în fiecare secundă a vieții lor să fie din ce în ce mai bune. Atitudinea, dar și caracterul și comportamentul trebuie să fie unul puternic și dur, pentru a face față provocărilor apărute de a lungul vieții, în special dat fiind faptul că știm cum pot fi oamenii în zilele noastre.

Aceasta nu se va opri niciodată din evoluție, nu va fi mulțumită cu ceea ce deține, dorind cu fiecare zi trecută să adauge încă o cărămidă În ceea ce privește evoluția sa. Femeia puternică se va dovedi a fi întotdeauna o persoană din ce în ce mai bună, dorindu-și să exploreze potențialul său, acesta fiind un motiv în plus pentru care majoritatea bărbaților sunt mai atrași de acest tip de femeie ce.

10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Umile

Pe lângă faptul că acestea vor încerca zilnic să își dedice timpul persoanelor din jur, dar și a familiei în cazul în care sunt căsătorite, acestea, dețin și o atitudine umilă. Cu o personalitate puternică, aceasta nu va ezita niciodată să învețe de la orice persoană care îi apare în cale, totodată să nu-i subestimeze pe cei din jur, fiind deschise chiar și către critici. Diferențele existente între aceste femei și restul persoanelor din jur, trebuie să fie în egală măsură respectate și apreciate, iar chiar dacă aceste diferențe au loc și în relația de cuplu, ar trebui să avem înțelegerea necesară pentru a respecta acest aspect.

10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Aprecierea de sine

Nici aprecierea de sine nu lipsește în cazul femeilor puternice, acestea având un caracter pe măsură, fără să permită persoanelor din jur, fie ele apropiate sau chiar și străine, să nu le respecte, să fie răutăcioase și să aibă un comportament deplasat. Bunătatea lor este întotdeauna valoroasă și pusă pe primul loc, însă în același timp acestea ar trebui să aibă grijă și la persoanele care au acces la ele. Acestea vor înțelege întotdeauna importanța îngrijirii propriei persoane și aprecierea, având o motivație constantă de a merge cât mai repede către obiectivele pe care le au.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

caracteristici femeie puternica
10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Îndrăznesc să facă față provocărilor

Indiferent de provocarea apărut o de-a lungul vieții, o femeie puternică va îndrăzni în orice moment să facă față acesteia. Niciodată nu va da înapoi în momentul în care se află în fața unei provocări, ci mai degrabă o va accepta cu zâmbetul pe buze, chiar dacă poate să reprezinte o schimbare semnificativă pentru ea. Acesta este un alt exemplu a unei mentalități puternice, iar un semn distinctiv al acestor femei este reprezentat de faptul că, dacă vor alege să evite respectivele provocări întâmpinate, nu vor ajunge absolut nicăieri, nu vor evolua așa cum își doresc, ci doar vor stagna. Astfel, acestea obișnuiesc să facă față provocărilor și temerilor apărute, iar în egală măsură nu lasă absolut nici o persoană să-i limiteze potențialul, ci vor căuta întotdeauna propriile puteri, dar și limite.

femeie puternica
10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Responsabilă 

De asemenea, nu trebuie să uităm nici calitatea de responsabilitate  pe care orice femeie puternică o are și nu numai, indiferent că este vorba despre ceea ce spune sau despre ceea ce face. Acesta este unul dintre rezultatele de succes pentru o astfel de femeie, în special momentul în care anumite persoane din jurul său încearcă să îi pună piedici. Acestea vor fi responsabile și vor găsi soluții la orice eșec apărut, având totodată puterea de a repara o situație, fără să se plângă într-un mod sau altul.

calitati femeie puternica
10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]

Încredere

Pe lângă faptul că femeile puternice sunt persoane de încredere, acestea au multă încredere și în propria persoană. Acestea nu aleg niciodată să se compare cu alte persoane din jur, ci doar cu propria persoană, în anumite perioade ale vieții, sub formă de motivație. Acesta nu este deloc un lucru rău pe care poți să-l faci, pentru că ai mai multă nevoie de încredere în tine, decât în alte persoane, pentru a putea face față eventualelor obstacole apărute. În cazul în care alegi să te compari cu persoanele de jur, nu vei face nimic altceva decât să te faci singură să te simți inferioară lor, și să-ți formeze anumite standarde cu totul și cu totul nerealiste. O femeie puternică nu își va alege standardele bazate pe cele ale altor persoane, ce își va alege standarde unice care să o reprezinte.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

semne ca esti o femeie puternica
10 semne care arată că ești o femeie puternică[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

10 lucruri pe care femeile ar trebui să le cunoască

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies