11 Mai 2022 - Casa Iubirii. Radu este dezamăgit. „M-am așteptat să fiu atacat și lovit cu pietre”

casa iubirii 11 mai 2022
11 Mai 2022 - Casa Iubirii. Radu este dezamăgit. „M-am așteptat să fiu atacat și lovit cu pietre”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, Radu se simte dezamăgit de ceea ce se întâmplă în ultima vreme în emisiune.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul  Casa iubirii, care a fost momentul în care Radu și Grațiela au avut parte de primul lor sărut, dar și cum s-a ajuns ca acesta să fie dezamăgit de anumiți concurenți.

casa iubirii azi

Citeste si: Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Casa iubirii  reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.”,   a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți  și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să o ducă la bun sfârșit, ajungând la

final și găsindu-și sufletul-pereche.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: “Casa iubirii”, pe primul loc în inimile românilor! Gala de ieri a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Radu și Grațiela s-au sărutat în urmă cu o săptămân ă

Radu pare să fie ocupat cu Grațiela și se gândește din ce în ce mai mult la aceasta. În urma discuției pe care au purtat-o cei doi, în cursul săptămânii trecute, la momentul plecării lui Radu în Casa băieților, sărutul și-a făcut apariția.

Imediat cum acesta a părăsit Casa fetelor, acestea au început să îi pună întrebări Grațielei, legate de acesta sau de ceea ce simte ea pentru Radu.

Nici reacțiile băieților nu au întârziat să apară, acesta spunându-le imediat cum a ajuns în Casa băieților că s-a sărutat cu Grațiela.

Fetele par să creadă că sărutul dintre Radu și Grațiela a avut loc mult prea devreme. Cu toate acestea, Grațiela este conștientă de faptul că anumite fete, printre care și Kinga, nu au o părere bună despre apropierea dintre ea și Radu.

Însă Grațiela alege să ia propriile decizii și acționează exact așa cum simte.

casa iubirii concurenti

Citeste si: Replici dure între Kinga şi Sorin. „Dacă îmi plăcea de Sorin... era al meu!”

 

Radu este dezamăgit

Radu a simțit să i se destăinuie Grațielei cu privire la comportamentul pe care l-a abordat Sorin în ultima perioadă.

Acesta susține că din senin, Sorin ar fi început să îl atace. Radu consideră că motivul principal ar fi legat de faptul că acesta a ieșit timp de două săptămâni la rând, favoritul săptămânii.

M-a enervat, am tăcut din gură, l-am lăsat în pace... Lasă să arunce cu pietre în mine!”, semn clar că Radu a fost afectat de comportamentul lui Sorin. Se pare că și Kinga a început să îl atace pe Radu, dar și pe Grațiela. Aceasta a precizat că indiferent de care fată nouă venea în Casa iubirii, Radu tot o săruta, indicând faptul că este o persoană falsă, aspect cu care este de acord și Sorin.

Am auzit și eu speculații despre ea, dar nu am venit în viața mea să vorbesc despre ea, pentru că nu am dovezi. Să vină ea cu dovezi!”, au fost cuvintele lui Radu cu privire la afirmațiile Kingăi asupra lui.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

casa iubirii 2022

Citeste si: Casa Iubirii- Decizia în cazul Iolandei și a lui Mihai! Andreea Mantea a dat verdictul final

În discuția celor doi, aceștia au abordat și subiectul din gală, mai exact a momentului în care acțiunile lui Radu au făcut-o pe Grațiela să izbucnească în plâns. Însă lucrurile par să se fi schimbat odată ce aceasta a realizat cum a stat de fapt situația, atunci când a ajuns acasă, seara, și a reflectat asupra celor întâmplate. 

Ceea ce m-a deranjat a fost că nu ai venit să mă iei în brațe după...Tu trebuie să faci ce simți, nu trebuie să îți zic eu ce să faci ”, a mărturisit Grațiela.

Părerile de rău ale lui Radu față de acțiunile pe care acesta le-a făcut, nu au întârziat să apară: „Îmi pare rău că ai rămas dezamăgită, dar mă bucur că m-ai înțeles, serios!”. Cu toate acestea, lucrurile par să fie mai bune între Radu și Grațiela, iar cei doi își doresc să continue ceea ce au început.

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla cum vor evolua lucrurile între Radu și Grațiela, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

radu si gratiela casa iubirii

Citeste si: Kinga lipseşte noaptea din Casa Iubirii. Andreea Mantea s-a supărat: „Cu cine te-ai văzut?”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Anna Lesko. „Eram un adult în copilărie, fapt ce m-a ajutat să cresc organizată și disciplinată. Acum trăiesc în armonie cu mine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies