12 Mituri despre zodii pe care ar fi bine să nu le crezi

mituri despre zodii
Mituri despre zodii

Există nenumărate mituri despre fiecare zodie în parte. Însă știați ce se spune și despre zodia voastră?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact miturile despre care se vorbește mai mereu, despre fiecare zodie în parte. În plus, descoperiți și care sunt pretențiile lor, față de cei din jur.

 

Mituri despre fiecare zodie

Berbecii

Nativii zodiei Berbec se spune că sunt persoane obsedate de control și putere.

De asemenea, aceștia au tendința de a se arunca întotdeauna cu capul înainte, fără să stea prea mult pe gânduri. În același timp, se spune că Berbecii sunt persoane hotărâte și nerăbdătoare, simțindu-se mai mereu în competiție cu celelalte persoane din jur. Își doresc să fie mereu ascultați, să dea ordine, iar poziția de lideri li se potrivește exact ca o mănușă.

Taurii

Nativii zodiei Taur se spune că sunt persoane care visează în mod constant și totodată caută armonia și echilibrul în viață. De asemenea, obișnuiesc să își ascundă o personalitate puternică, deși afișează o imagine firavă. La prima vedere sunt persoane tăcute, însă au tendința să exagereze că știu răspunsul la orice. Totodată, în unele situații, se supără destul de ușor, având avantajul de a le trece la fel de repede.

Persoane la fel de ușor de enervat, nu suportă să fie contrazise sub nicio formă.

Gemenii

Nativii zodiei Gemenii se spune că sunt persoane comunicative, instabile și se află în criză de timp în mod constant. De asemenea, nu le prea place să muncească și obișnuiesc să trateze cu superficialitate proiectele pe care le au. Cu toate acestea, își doresc mai mereu să culeagă laudele, chiar dacă nu folosesc metode potrivite pentru a ajunge acolo unde își doresc.

În plus, se spune că Gemenilor le place să bârfească și nu acceptă sub nicio formă criticile.

Racii

Nativii zodiei Rac se spune că sunt persoane sensibile și emotive, care obișnuiesc să fie puternic influențate de cei din jurul lor. De obicei, aceștia tind să fie preocupați în special de buna lor dispoziție. Cu toate acestea, sunt persoane care adoră confortul și securitatea, așteptând să fie menajați de cei din jur.

Persoane destul de credule, care pozează în victimă și nu se descurcă așa cum cred ei că o pot face, în anumite situații mai dificile. Mai mereu vor avea nevoie de sprijin moral și înțelegere.

horoscop 2022
Mituri despre zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop 18.07.2022. Află ce zodie își descoperă slăbiciunile

Leii

Nativii zodiei Leu se spune că sunt persoane cu multă energie și ambiție necondiționată. De obicei, adoră să se afle în centrul atenției și să primească laude, în urma efortului depus. Nu sunt persoane materialiste, însă dacă situația financiară le acordă acest privilegiu, aceștia nu-și vor refuza nicio plăcere. În același timp, se spune că aceștia ajung să facă orice pentru imagine, fiind dependenți de părerile celorlalți.

Fecioarele

Nativii zodiei Fecioară se spune că sunt persoane obsedate de ordine și control. Chiar dacă sunt exigenți, sunt și perfecționiști și ajung ca în fața anumitor persoane să fie extrem de critici. De asemenea, sunt persoane care nu acceptă sub nicio formă incertitudinea sau extravaganța. Nu le place să se trezească cu planuri spontane, pentru că trebuie să se gândească mult înainte să acționeze. Iar în momentele în care sunt indispuse, ajung să le taie tuturor cheful de distracție, fără nicio remușcare.

Balanțele

Nativii zodiei Balanță se spune că sunt persoane indecise și impulsive. Cu toate acestea, se pricep foarte bine în a-și exprima gândurile, deseori acesta fiind considerat și un defect greu de ignorat. Obișnuiesc să își impună părerea în orice grup din care fac parte. Sunt atrași de persoanele opuse lor și cu toate acestea, nu reușesc să își întâlnească sufletul pereche.

Scorpionii

Nativii zodiei Scorpion se spune că sunt persoane încăpățânate și care adoră să domine, în special, partenerul. De asemenea, le place să afle absolut tot despre persoanele din jurul lor. Cu toate acestea, ei tind să nu fie persoane atât de deschise, preferând să își mențină personalitatea în secret. Persoane ambițioase și dinamice, care nu suportă să depindă de o altă persoană. Atunci când vine vorba despre dragoste sunt foarte pretențioși, ținând cont de faptul că sunt într-o continuă nevoie de afecțiune și atenție.

horoscop zilnic dragoste
Mituri despre zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce trebuie să știi când cumperi un câine

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Săgetătorii

Nativii zodiei Săgetător se spune că sunt persoane idealiste și impulsive. Însă nu sunt convinși de lecția toleranței, dar independența este lucrul pe care pun preț cel mai mult. Tind să fie persoane superficiale, care încearcă să fugă de responsabilități. Atunci când greșesc, nu obișnuiesc să recunoască acest lucru. Săgetătorii se enervează foarte greu.

Capricornii

Nativii zodiei Capricorn se spune că sunt persoane tradiționaliste și bine organizate. Cu toate acestea, Capricornii sunt încăpățânați și ambițioși, iar în situațiile în care nu au dreptate, sunt capabili să-și susțină punctul de vedere. Pornesc la drum cu idei fixe de obicei și nu se lasă până nu își ating obiectivul.

Vărsătorii

Nativii zodiei Vărsători se spune că sunt persoane nonconformiste și idealiste. Nu le plac sub nicio formă conflictele și reușesc să se integreze foarte bine în rolul de mediatori. De asemenea, sunt persoane calme, optimiste și determinate să ajute pe oricine are nevoie. Se înțeleg foarte bine cu toți, dacă nu li se impune ce trebuie să facă. Adoră libertatea și independența.

Peștii

Nativii zodiei Pești se spune că sunt persoane visătoare și emotive. Cu toate acestea, uneori pot deveni ușor naivi, care se atașează repede de cei din jur, devenind rapid dependenți de afecțiune. Însă uneori poți fi foarte sceptici și temători. În plus, se mai spune și că Peștii sunt cei care stăpânesc foarte bine arta prefăcătoriei.

horoscop kfetele azi
Mituri despre zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Vremea 15 iulie 2022. Ce temperaturi se vor înregistra în toată țara



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce meserii se potrivesc în funcție de zodie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies