13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun

ciocolata calda
13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun

Ciocolata caldă este nelipsită în perioada Crăciunului. Însă știați cu ce o puteți savura?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 13 combinații absolut geniale atunci când vine vorba despre ciocolata caldă, pe care o veți putea savura cu acestea, chiar de Crăciun.

 

Fursecuri cu ciocolată

Bineînțeles că în fiecare an, în special în perioada Crăciunului, vom ajunge să savurăm aproape zilnic câte o ciocolată caldă. Cu toate acestea, ciocolata caldă nu merge întotdeauna doar ea simplă, iar atunci când vine vorba despre combinațiile geniale pe care le putem face cu această băutură, trebuie să

vorbim și despre fursecurile cu ciocolată. Acesta este un răsfăț binevenit în orice moment al zilei, iar dat fiind faptul că este vorba chiar de fursecuri, acestea se pot chiar și înmuia în ciocolata caldă.

Citește și: 10 idei de cadou de Crăciun la care niciun bărbat nu poate să comenteze

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Citește și: 4 jocuri de Crăciun pentru întreaga familie

Prăjiturică cu cremă de lapte

Această prăjiturică este asemănătoare cu un biscuite, iar la mijloc are și cremă de lapte, pe care cu siguranță o putem savura și pe aceasta în combinație cu o ciocolată caldă absolut gustoasă. Astfel, în timp ce ne bucurăm de degustarea unei ciocolate calde, vom avea și o mică gustare alături de noi. De asemenea, dat fiind faptul că aceste mici prăjiturele au o textură foarte moale și pufoasă, va merge absolut minunat cu o ceașcă de ciocolată caldă.

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Gustări sărate

Bineînțeles că, cu cât este mai mult dulce cu atât mai bine, însă cu toate acestea, pentru persoanele care preferă să aibă un echilibru în momentul în care gustă o ciocolată caldă absolut delicioasă, asta se poate combina de minune și cu anumite gustări sărate, fie că este vorba despre covrigei cu sare, floricele cu cașcaval, sare sau unt și așa mai departe.

În funcție de propriile preferințe, vă puteți pregăti un mic bol cu astfel de gustări sărate, pe care le puteți savura de minune în momentul în care savurați și ciocolata caldă.

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Mini Cheesecake

Că tot am pomenit de prăjiturele mici, chiar și mini cheesecake se poate savura de minune în momentul în care beți o ciocolată caldă, în momentele friguroase de iarnă, în special în seara de Crăciun și nu numai, motiv pentru care cu siguranță ar trebui să le luați în considerare.

În plus, dacă în general vă place acest desert, datorită texturii sale cremoase, dar și a aromei sale unice, cu siguranță fiecare mușcătură din acest desert va fi o alegere extrem de grozavă în momentul în care savurați o ciocolată caldă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Prăjitură cu unt de arahide

Bineînțeles că există nenumărate alegeri atunci când vine vorba despre prăjiturile savurate, însă cu toate acestea, se pare că una dintre alegerile care merg de minune în momentul în care savurăm o ciocolată caldă este și prăjitura cu unt de arahide. Untul de arahide face o minune din orice desert, fiind o combinație absolut delicioasă de budincă de vanilie și smântână, în care se regăsesc și atât unt de arahide, cât și unt de nuci, iar dacă veți dori în funcție de rețeta realizată, veți putea adăuga și câteva chipsuri de ciocolată.

Cu alte cuvinte, acest desert se poate combina perfect cu ciocolata caldă, pentru a face o combinație reușită în ceea ce privește aromele dulci, dar și sărate.

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Negresă

Încă nu am terminat cu deserturile în ceea ce privește combinația cu o băutură savurată în timpul crăciunului, motiv pentru care, printre alegerile noastre poate exista chiar și negresa. Această rețetă este extrem de ușoară, și se poate realiza într-un timp foarte scurt, motiv pentru care, o puteți adăuga pe listă în momentul în care vă doriți să degustați și un desert, în momentul în care beți ciocolata caldă.

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Churros

În ciuda faptului că poate nu zilnic vizionați un film, cu siguranță în momentul în care o faceți și nu numai, dar sunteți acompaniat de o ceașcă de ciocolată caldă, cu siguranță o puteți degusta alături de câțiva churros. Astfel, vă veți bucura de o bunătate cremoasă, care este bineînțeles lipicioasă în interior, însă nu trebuie să uităm de coajă sa crocantă, dar și de gustul de scorțișoară, care va merge mână în mână cu ceașca de ciocolată caldă.

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Rulouri cu ciocolată

În acest caz, nu este vorba despre role cu ciocolată pregătită la cuptor, ci despre cele din comerț, care au un exterior asemănător cu cel de napolitană, însă este unul rotund, iar la interior regăsim diverse arome, printre care și ciocolată, cremă de alune, căpșune și așa mai departe. Acestea se pot savura de minune în momentul în care degustați și o ceașcă de ciocolată caldă, fără niciun dubiu.

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Gogoși

Indiferent că este vorba despre gogoșile clasice, sau despre gogoșile în formă de inel, cu siguranță acestea vor merge indiferent de momentul zilei, de minune, alături de o ceașcă de ciocolată caldă. Aceasta este una dintre deliciile momentului și nu numai, dat fiind și faptul că atunci când vine vorba despre gogoși, există nenumărate arome din care puteți alege, și cu care niciodată nu veți da greș dacă o veți consuma în această combinație.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Dulciuri de pus în ciocolata caldă

Este cunoscut deja faptul că, de ani buni de zile, au apărut în comerț nenumărate dulciuri care conțin bezele, chiar și omuleți de ciocolată în interiorul căreia găsim de asemenea bezele și multe alte combinații de dulciuri, pe care, in momentul în care le punem în ciocolata caldă, fie se topesc, în cazul în care vorbim despre omulețul de ciocolată, fie pur și simplu oferă ciocolatei calde o aromă absolut minunată. Astfel, această combinație este deja cunoscută ca fiind una absolut reușită, motiv pentru care ar trebui să o încercați.

ciocolata calda cu bezele
13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Bastonașe de bomboane

Aici este vorba în special la acele bastonașe de bomboane specifice Crăciunului, care se regăsesc deseori în nuanțe de alb cu roșu sau de alb cu roșu și verde. Acestea se găsesc în comerț din abundență în timpul sărbătorilor și va reprezenta o modalitate absolut distractivă și nu numai, de a adăuga o aromă diferită în ciocolata caldă, iar dat fiind faptul că este vorba totuși despre un bastonaș, cu siguranță îl puteți folosi direct pentru a amesteca în ciocolata caldă, timp în care aroma se va topi încet în ceașcă.

cu ce se poate combina ciocolata calda
13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Sirop de arțar

Pe lângă untul de arahide care se poate afla în prăjiturelele degustate alături de ciocolata caldă, nu trebuie să uităm nici de siropul de arțar, pe care îl putem adăuga în ciocolata caldă, fie pe lângă zahărul deja adăugat, în cazul în care ne place ca ciocolata noastră să fie dulce dulce, fie în locul zahărului. Astfel, ciocolata noastră caldă va avea o aromă desăvârșită, pe care cu siguranță vă veți bucura să o savurați.

combinatii geniale pentru ciocolata calda
13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Ardei iute

Pentru ca ciocolata noastră caldă clasică să devină o ciocolată caldă mexicană, deși poate că puține persoane știau acest aspect, îi puteți adăuga și ardei iute. Bineînțeles că nu trebuie să adăugați un ardei iute întreg, ci doar puțin, astfel încât să aibă un aspect mult mai interesant, dar totodată și un gust mai picant, echilibrând astfel aromele.

ciocolata calda de craciun
13 combinații geniale pentru ciocolata caldă de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Decorarea Casei în Stil Festiv: Idei de Amenajare pentru Sărbători Pline de Magie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies