15 aprilile 2022 - Casa Iubirii. Concurenții au plâns și au vorbit despre ce îi doare cel mai tare

15 aprilile 2022 - Casa Iubirii. Concurenții au plâns și au vorbit despre ce îi doare cel mai tare
15 aprilile 2022 - Casa Iubirii. Concurenții au plâns și au vorbit despre ce îi doare cel mai tare

Concurenții din Casa Iubirii au făcut dezvăluiri sincere despre cele mai dificile momente din viața lor. Evenimentele din trecut au lăsat urme adânci în sufletele lor, iar acum a venit momentul să se elibereze. Iată ce mărturisiri au fost în platoul celui mai iubit show matrimonial din țară.

În ziua confesiunilor, concurenții și concurentele emisiunii matrimoniale au spus în fața telespectatorilor tot ce aveau pe suflet. Și-au povestit, pe scurt, viețile, cu bune și cu rele. Unii nu și-au putut stăpâni emoțiile și au izbucnit în lacrimi, iar alții au mărturisit cele mai sumbre pasaje din trecutul lor.

Citeste si: Gala CASA IUBIRII: Larisa a izbucnit în lacrimi! „Nu vreau să vin în emisiune să mă cert și atunci mai bine plec acasă!"

Robert s-a emoționat până la lacrimi

Robert, unul dintre cei mai iubiți concurenți din Casa Iubirii de la Kanal D, a făcut o serie de mărturisiri de-a dreptul impresionante. Amintirile și sentimentele profunde pe care le-a trăit de-a lungul vieții l-au luat prin surpindere, iar acum a venit momentul să spună lucrurilor pe nume.

Concurentul este profund afectat de faptul că familia lui s-a destrămat, dar cel mai dureros lucru este că fetița lui, căci acesta este părinte, nu a trăit alături de ambii părinți.

Povestea l-a emoționat de-a dreptul pe bărbat, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Iolanda, profund afectată de plecarea mamei în străinătate

Deși a putut vorbi întotdeauna sincer și deschis cu mama sa, Iolanda nu poate uita faptul că femeia a plecat de lângă ea pe vremea când se afla încă la o vârstă foarte mică. În toată perioada respectivă, tânăra a locuit cu bunica sa, cea pe care o consideră în adevăratul sens al cuvântului mamă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iolanda nu a vorbit niciodată cu mama ei despre copilăria sa, lucru care a afectat-o profund. Părinții acesteia s-au mutat în străinătate pentru a-i oferi un trai mai bun, însă simpla lor prezență era, de fapt, cel mai important lucru pentru tânără.

„Cel mai important lucru este să stai lângă copilul tău.

Pe copil nu îl interesază cine cumpără mâncarea sau cu ce bani, ci cine este acolo să ți-o dea”, a spus Iolanda cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO de la CASA IUBIRII. „În dragoste nu am prea câștigat. Vreau să iubesc și să fiu iubită”

Radu a izbucnit în lacrimi: „Pentru mine tata este un model în viață”

Radu are patru surori și un frate, o familie numeroasă la care ține foarte mult. Își iubește enorm frații, dar cel mai mult îl respectă pe tatăl său, care a muncit cu toate puterile pentru a le oferi tot ce este mai bun. Mama sa a avut grijă de ei, acasă, iar cel care aducea banii a fost întotdeauana tatăl său, despre care spune că este un adevărat model în viață.

„Pentrun mine tata este un model în viață pentru că a muncit. Mama nu a lucrat nici măcar o zi. A stat acasă și s-a chinuit cu noi!”, au fost dezvăluirile făcute de Radu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă FLAVIUS JUCU de la CASA IUBIRII. „Caut o femeie cu minte deschisă, frumoasă și care să exprime naturalețe fiindcă asta exprim și eu”

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe  Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce vârstă are IOLANDA BUZILĂ de la CASA IUBIRII. „Mi-a spus să fiu eu, să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de reală"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies