15 cereri stupide in casatorie care au fost refuzate sau au dus la despartire! Uite cata lipsa de imaginatie au barbatii

15 cereri stupide in casatorie care au fost refuzate sau au dus la despartire! Uite cata lipsa de imaginatie au barbatii
15 cereri stupide in casatorie care au fost refuzate sau au dus la despartire! Uite cata lipsa de imaginatie au barbatii

De-a lungul timpului, barbatii au cautat modalitati unice pentru a isi cere iubitele de sotii. Unii dintre ei au dat gresi si nu ne mira de ce. Iti prezentam un top al celor mai ciudate cereri in casatorie care au fost refuzate sau au dus la destramarea unor cupluri.

1. "Un prieten de-al meu i-a luat iubitei cadou de ziua ei un inel cu diamante. Scopul nu era sa o ceara de sotie, dar cand ea l-a vazut, i-a spus pe loc: "Da, vreau sa fiu sotia ta!" In loc sa repare greseala, a acceptat sa se insoare cu ea si la scurt timp au divortat."

2. "Am fost ceruta de sotie in timpul nuntii altcuiva..."

3.

"Cunosc pe cineva care si-a cerut iubita de sotie cu un pachet de sos pe care a scris 'Te casatoresti cu mine?'"

4. "Eram beat la un festival rock. Am facut un inel din iarba impletita si am intrebat-o daca vrea sa fie sotia mea. A zis 'da', moment in care mi-am dat seama ca am facut o greseala imensa."

5. "In supermarketuri. Nu o faceti niciodata acolo.
Nu folositi planuri gandite in jumatate de zi."

6. "Un prieten si-a cerut iubita de sotie la Disney World, dar nu in fata castelului cum o face toata lumea, cu ajutorul angajatilor. El a ales sa o ceara in varful muntelui Splash, sus in varf, inainte de cadere. Si asa a pierdut inelul..."

7. "Un barbat a cheltuit 80.000 de dolari pe iPhone-uri pe care le-a asezat in forma de inima ca sa isi ceara iubita de sotie.
A fost refuzat."

8. "Colegul meu de munca i-a luat sotiei sale un inel. Cand s-au intalnit i-a aruncat cutia sa o prinda si i-a zis "poftim, pune-ti asta pe deget."

9. "Sa ii spui: "Daca ne casatorim pana la finalul anului, pot sa te trec pe declaratia de venit."

10. "O prietena de-a mea a fost ceruta de sotie intr-un mod ciudat: fostul ei logodnic a venit la ea acasa si a inceput o cearta pana cand ea a inceput sa planga.
El a plecat val-vartej pe usa, apoi s-a intors imediat si a cerut-o de sotie. Planul lui B era sa isi roage un prieten din politie sa ii traga pe dreapta cand erau impreuna in masina, sa il dea pe el jos si sa il aresteze. In acel timp, el sa o ceara de sotie. Imi pare bine ca s-a despartit de el."

11. Printr-un sms. Nu, asa nu!

12.
"Cunosc un tip care a cumparat un inel si l-a pus pe un rahat de pisica, in litiera ei. Cand a venit iubita acasa, a tipat la ea si a pus-o sa faca curat. Nici nu era animalul lor, ci al colegului de camera. Ea a refuzat, au inceput sa tipe si pana la urma fata s-a dus. A vazut inelul si a crezut ca este al colegului de camera.
Iubitul ei i-a zis ca e pentru ea si a intrebat-o daca vrea sa ii fie sotie."

13. "Cerere stupida: sa iti schimbi statusul pe Facebook fara sa pui intrebarea inainte."

14. "O fosta colega de-a mea a fost ceruta de sotie in parcarea fabricii unde sotul ei lucra. Nici macar nu i-a luat inel. A vrut sa fie sigur ca accepta inainte sa cheltuiasca banii pe el."


15. "Cea mai proasta cerere? Sa pui un inel de logodna pe un Big Mac."

Sursa: huffingtonpost.com

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies