16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate

cum iti dai seama ca esti o optiune pentru partener
16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate

Este foarte important ca într-o relație să reprezinți prioritatea partenerului. Însă știați care sunt semnele care îți vor arăta contrariul?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 16 semne pe care ar trebui să le iei în seamă, pentru a afla dacă ești o opțiune sau o prioritate în viața sa.

 

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate în viața partenerului tău

Tu ești cea care organizează relația

Indiferent că este vorba despre planificarea întâlnirilor între voi, despre aniversări sau despre alte momente importante din relație, în momentul în care doar tu ești cea care organizează totul, iar partenerul tău nu se

implică deloc, este un semn clar al faptului că reprezinți o opțiune pentru acesta, și nu o prioritate.

Citește și: 12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Citește și: 9 calități importante ale unei relații sănătoase și fericite

Tu ești întotdeauna cea care compromite totul în relație

Într-o relație, atât tu, cât și partenerul tău, trebuie ca la un moment dat să ajungeți la un compromis, pentru că relația să evolueze în direcția dorită de voi. Cu toate acestea, în momentul în care doar tu ești cea care face compromisuri, iar din partea sa nu observi același lucru, deja există semne clare ale faptului că reprezinți o opțiune în viața sa.

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Trebuie să ai mereu răbdare cu el

Bineînțeles că este benefic că în unele momente, în relația voastră, să aveți răbdare unul cu celălalt, astfel încât să fie armonie și o stare de bine. Cu toate acestea, de reținut este și faptul că ar trebui să existe și o limită la această răbdare, iar chiar dacă nu există din start, la un moment dat nu o vei mai avea, dat fiind faptul că doar tu îl aștept, doar tu îl asculți, doar tu...

El petrece mai mult timp cu cei apropiați lui

Este benefic ca într-o relație să aveți și timpul vostru independent, însă cu toate acestea, acest timp nu reprezintă marea majoritate a timpul liber pe care îl aveți. În momentul în care partenerul petrece mai mult timp cu cei apropiați lui, dar nu te include și pe tine, însă odată ce este liber, abia atunci te caută...

este un semn clar al faptului că nu reprezinți o prioritate în viața lui.

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Rareori ieșiți la petreceri, cină și întâlniri

Pot exista zile în care să nu mai aveți energia necesară pentru a ieși din casă, ceea ce este complet normal, însă dacă deja aveți o relație de lungă durată, iar voi nu aveți niciun fel de activitate împreună, să ieșiți la petreceri alături de prieteni, să vă dați întâlnire la cină și nu numai, automat nu reprezinți o prioritate pentru partenerul tău.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Obișnuiește să își ceară scuze pentru un comportament nepotrivit, apoi să îl repete

Se pare că ești o opțiune pentru partenerul tău și în momentul în care ajungeți în diverse situații din cauza acestuia, eventual discutați și își cere iertare pentru faptele sau vorbele sale, însă nu peste multă vreme, își reia activitatea, atât în ceea ce privește faptele sale, cât și vorbele sau comportamentele.

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Nu reușești să îl contactezi

În ciuda faptului că există nenumărate surse, în zilele noastre, prin intermediul cărora poți comunica cu cei apropiați, respectiv și cu partenerul de viață, pot exista și momente în care acesta să nu iți răspundă la căutări, apeluri, mesaje. Din start acesta te ignora, ceea ce înseamnă că te vede ca pe o opțiune.

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Întotdeauna găsește motive pentru a nu petrece timp cu tine

Deseori, din cauza planului profesional, pot exista zile în care partenerul chiar să nu aibă timpul și energia necesară pentru a petrece timp în plus, și cu tine, în cazul în care nu locuiți deja împreună. Cu toate acestea, dacă își va dori cu adevărat o relație cu tine, va face și un efort să o păstreze, iar efortul nu constă în găsirea motivelor pentru a nu petrece timp cu tine.

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Nu vede ceea ce faci tu pentru relația voastră

În ciuda faptului că tu ești foarte implicată în relația pe care o ai cu partenerul, iar deseori alegi să îl pui pe el pe primul loc, iar tu să te neglijezi, în momentul în care partenerul nu te vede ca pe o prioritate, acesta nu va vedea nici jumătate din lucrurile pe care tu le faci pentru relație.

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Simți că profită de tine

La un moment dat, atunci când acțiunile acestuia se tot repetă, automat vei ajunge să și simți faptul că profită de bunătatea ta, indiferent de modalitatea prin care alege să o facă. Indiferent că o face din punct de vedere emoțional, fizic, financiar sau într-o altă modalitate, important este că o face și nu ar trebui să existe deloc acest comportament într-o relație sănătoasă.

16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Te minte și îți ascunde informații deseori

O altă formă prin intermediul căreia vei realiza faptul că nu ești o prioritate pentru el, este reprezentată și de minciunile pe care acesta ți le spune în mod frecvent, ajungând chiar să îți ascundă informații, pe care le consideră nesemnificative pentru tine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu este foarte încântat când ești prin preajmă

Persoana iubită se va bucura întotdeauna când doar te va vedea, mai mult când veți petrece și timp împreună. În ciuda acestui aspect, pot exista moment în care partenerul nu este atât de încântat de prezenta ta, deși te aștepți la acest lucru.

Are un comportament suspicios

Pe lângă faptul că ai observat că partenerul te minte deseori, poți observa și un comportament la ciudat la acesta, ca și cum ar încercă să îți ascundă ceva. Ar trebui să îți asculți instinctul și să discuți cu el pe această temă, pentru a afla adevărul.

semne care arata ca partenerul nu te respecta
16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Nu te respectă

Respectul, printre altele, reprezintă un aspect extrem de important într-o relație, iar odată ce dispare sau chiar nu există, automat ar trebui să ieși din respectiva relație, dat fiind faptul că nu te consideră o prioritate.

cum sa ajungi o prioritate pentru partener
16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Partenerul tău respinge orice nevoie pe care o ai

De asemenea, pot exista momente în care partenerul să nu fie de acord cu anumite alegeri pe care tu iți dorești să le faci. Cu toate acestea, odată ce acest aspect se tot repetă și ajunge să îți respingă orice nevoie pe care o ai, automat acesta nu te respectă îndeajuns de mult pentru a te pune pe primul loc în viața sa.

de ce nu esti o prioritate in relatie
16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]

Partenerul tău te face să te simți neiubită  

Nu în ultimul rand, dacă toate aceste aspecte se repetă în relația pe care o ai sau măcar există deja de ceva vreme, automat vei ajunge să nu te mai simți iubită de către partener și chiar să ajungi să te pui pe tine la îndoială, deși nu este deloc cazul să faci acest lucru.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

semne ca esti o opriune in relatie
16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

9 calități importante ale unei relații sănătoase și fericite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies