20 mai 2022 - Mă numesc Zuleyha. În noul episod Fikret îl ameninţă pe Mehmet

ma numesc zuleyha 20 mai 2022
20 mai 2022 - Mă numesc Zuleyha. În noul episod Fikret îl ameninţă pe Mehmet

Mă numesc Zuleyha – 20 Mai 2022. Descoperiţi ce întâmplări vor fi în serialul difuzat de postul Kanal D

Mă numesc Züleyha este unul dintre cele mai vizionate seriale tv ale postului Kanal D. Serialul a început din 2 februarie 2022 şi este difuzat de miercuri până vineri, de la 20:00.

Citeste si: A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2015. David Beckham a împlinit 47 de ani

Mă numesc Zuleyha[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”. Aproape 2 milioane de fani au urmărit aseară serialul preferat  

Povestea de dragoste dintre Yilmaz Akkaya și Züleyha ţine în continuare telespectatorii în faţa micilor ecrane. Evenimente emoţionante se petrec în această seară, de la ora 20:00, în serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Actorii Hilal Altınbilek, Uğur Güneș și Vahide Perçin fac parte din distribuţia serialului.

Mă numesc Zuleyha[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Kanal D își menține poziția de lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Mă numesc Züleyha este dovada că iubirea poate fi pentru totdeauna. Dragostea poate depăși obstacolele şi este testată mereu, în mai multe forme. Mehmet Kara continua să o curteze pe frumoasă Zuleyha, fapt care îl enervează peste măsură pe Fikret.

Fratele lui Demir nu-l place deloc pe omul de afaceri apărut din senin în Cukurova. Acesta este convins că nu poate avea încredere în el. Mai mult, Fikret îl avertizeza pe Mehmet să stea departe de soţia fratelui său, în caz contrar, lucrurile între ei se vor agrava. Pe de altă parte, Mehmet află că, oamenii săi, se fac vinovaţi de moartea lui Ali Fekeli şi dezaprobă acţiunile acestora. În acest episad, Lutfiye surprinde o discuţie aprinsă intre Zuleyha şi Fikret.
Mătuşa tânărului îl sfătuiește pe Fikret să stea departe de familia Yaman. Nu rataţi, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha, la Kanal D.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce faci când copilul nu vrea să doarmă. „Tehnica 123 este prezentă în toate continentele”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies