2018 fara vara in Romania? Acest fenomen straniu nu a mai avut loc din aprilie 1815: "Vom trece printr-o perioada de transformari generale"

2018 fara vara in Romania? Acest fenomen straniu nu a mai avut loc din aprilie 1815:
2018 fara vara in Romania? Acest fenomen straniu nu a mai avut loc din aprilie 1815: "Vom trece printr-o perioada de transformari generale"

Anul 2018 ar putea fi un an fara vara, asa cum s-a intamplat si in 1815 dupa eruptia vulcanului Tambora. Aceasta e teoria care circula in ultima vreme pe Internet.

"Eruptia vulcanului va cauza un nor de sulf care va duce la disparitia verii. Sulful are un efect de racire, un efect distructiv si duce la aceasta anomalie tehnica, la racire considerabila atmosferei. Din acest punct de vedere se asteapta ca lunile de schimbare de anotimp sa reprezinte niste momente critice sau favorabile in ceea ce priveste posibilitatea unei eruptii. Cred ca vom trece printr-o perioada de transformari generale cu sau fara experimente nucleare.” a declarat specialistul in fenomene climatologice.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Fanii au decis cine pleaca in Romania de la Exatlon, in aceasta seara. Eliminatul din Echipa Razboinicilor conform statisticilor este...

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Anca Surdu a fost asteptata cu sufletul la gura la aeroport! Mama, sora si iubitul au primit-o cu bratele deschise

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies