2020 - întoarcere în anii ’90! Ținutele de top care au revenit la modă

2020 - întoarcere în anii ’90! Ținutele de top care au revenit la modă
2020 - întoarcere în anii ’90! Ținutele de top care au revenit la modă

Iată ce lucruri pe care le ai în dulap au revenit la modă!

În perioada 1990, nu aveam aceleași posibilități de informare ca acum, motiv pentru care și stilul nostru era ușor indefinit, însă privind retrospectiv, varii elemente din anii ’90 au revenit în trend-urile momentului. Noi suntem aici să-ți enumerăm câteva elemente din trecut care au revenit pe podium și sunt purtate de toate fashion-istele!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

  1. Gecile de piele.  Știți câte styling-uri poți face cu o singură geacă de piele? Vă zicem noi: NENUMĂRATE! Deși ușor piperate ca preț, gecile biker sunt elemente cheie în garderoba oricărei iubitoare de modă, iar pe lângă asta, dacă sunt îngrijite corespunzător, pot rezista câțiva ani buni. Pe lângă asta, Bucureștiul este plin de magazine vintage și second-hand unde veți găsi cu siguranță o piesă pe gustul vostru, mult mai ieftină decât în mall-uri!

  2. Salopetele din denim. 
    Scurte sau lungi, nici nu contează. Salopetele din denim au revenit în forță pentru că sunt foarte ușor de accesorizat și pot fi purtate la birou, în oraș, în club, în principiu peste tot. Celebrități precum Bella Hadid au promovat salopetele, sarafanele și tot ce înseamnă denim on denim.

  3. Bocancii. În toamna asta, bocancii au fost unul dintre cele mai la modă articole vestimentare.
    De la scurți până la peste genunchi, simpli, texturați, din croc etc. Bocancii pot scoate orice ținută din anonimat! Cu platformă sau fără, noi te sfătuim să investești într-o pereche de bocanci pentru că sunt rezistenti, potriviți pentru orice vreme și orice outfit!
  4. Citeste si: Cristina Mihaela, secretele unui Revelion perfect! Ce se poartă în noaptea dintre ani

    Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

    Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  5. Cămășile oversized Știți ceva?! Reformulez.

  6. OVERSIZED ÎN GENERAL.  Cu toate că acest trend vă va înnebuni iubitul, se poartă confortabil, oversized. Pantaloni, hanorace, mom jeans, larg să fie. Așa că, dați iama în garderoba lui și aruncați pe voi o cămașă pe care o puteți combina cu un pulover, un palton sau chiar o jachetă biker și împușcați doi iepuri (în cadrul nostru două trend-uri) dintr-o lovitură.
  7. Trening-urile. În funcție de materialul din care sunt făcuți, pantalonii joggers pot fi purtați inclusiv la birou dacă sunt combinați cu o pereche de bocanci chic. Pe lângă asta, știm că sunt confortabili, că ne plac tuturor, așa că am zis să-ți dăm vestea bună și să-ți spunem că inclusiv marile staruri adoră pantalonii track!

    Nu uita de ținutele în două piese

  8. Deux pieces-urile. Dacă acum un an o blamai pe mama ta că scoate costumele snake print de la naftalină, acum ar trebui să-i mulțumești că le-a păstrat pentru că au revenit la modă și sunt la mare căutare! Fie că e vorba de un compleu monocrom sau cu print, care conține fustă sau pantaloni, ai direct un outfit pe care nu e nevoie să-l gândești sau calculezi!

  9. Neon.
    Ultimul trend, dar nu cel din urmă este neon-ul. Culorile puternice folosite ca simple accente (printr-o pereche de pantofi sau o geantă), sau ca o piesă vestimentară independetă într-o ținută all black, sigur vor atrage toate privirile către tine. Fashion icon-ul Kylie Jenner a fost una dintre vedetele care a ales în acest sezon, culorile neon în detrimentul celor clasice.


Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies