21 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Corina a clacat! "Prefer să rămână cineva în casă care chiar își dorește”

casa iubirii 21 aprilie 2022
21 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Corina a clacat! "Prefer să rămână cineva în casă care chiar își dorește”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, emoțiile încep ușor, ușor să îi copleșească pe toți concurenții, însă mai ales pe Corina.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, ce își dorește Corina de la sufletul său pereche, dar și care au fost motivele pentru care Corina a clacat și a cerut să fie eliminată din emisiune.

casa iubirii azi

Citeste si: 21 aprilile 2022- Casa Iubirii. Iolanda are o poveste de viață cutremurătoare. „Mama m-a lăsat la voia întâmplării. M-am descurcat singură”

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Casa iubirii   reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.

Am vorbit cu câţiva dintre concurenţii de la <Casa iubirii> şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găși dragostea. ”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului  Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: 20 aprilile 2022- Casa Iubirii. Corina vrea sa fie eliminată! „Aș vrea să țineți cont de ce v-am spus acum”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Ce caută Corina la sufletul ei pereche

Corina Niculescu   a pășit încrezătoare în Casa iubirii, fiind în căutarea bărbatului ideal, care să o poată completa. Aceasta s-a descris ca fiind o persoană carismatică, o fire amuzantă și întotdeauna atentă la partener. Datorită caracterului său frumos, Corina susține că acest aspect o va ajuta atât să își găsească iubirea, dar și să o păstreze, și nu orice iubire, ci cea adevărată.

Tânăra nu își dorește un bărbat lângă care să petreacă o perioadă scurtă de timp, ci dimpotrivă, își dorește o relație mult mai stabilă, chiar pe durata întregii vieți.  Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață  ”,   a spus Corina Niculescu, la intrarea în  Casa iubirii.

casa iubirii concurenti

Citeste si: 20 aprilie 2022- Casa Iubirii. Iolanda și Mihai depășesc conflictul în Camera Roșie

 

Corina a clacat

În cadrul emisiunii de ieri, fetele au putut să vorbească și să îi vadă pe băieți, însă Corina a fost singura care nu s-a alăturat fetelor pe canapea, acolo unde stau de obicei acestea, în momentul în care iau legătura cu băieții.

Aceștia au observat imediat că este ceva în neregulă cu Corina și au dorit să afle ce s-a întâmplat cu ea.

Printre întrebările adresate de către băieți, s-au aflat și „ S-a întâmplat ceva anume? ”, „ V-ați certat <fetele>?”, dar și „ Simți că nu mai e locul tău aici?”.  M-am gândit că aș vrea să fiu eliminată de voi, în Gala următoare, dacă nu pot să ies mai devreme ”, a mărturisit Corina. Însă mai mult de atât nu a mai putut spune aceasta, pentru că a clacat imediat. Concurenta a început să plângă, fiind copleșită de ceea ce simte pe interior și de momentele prin care trece.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Fetele i-au fost alături Corinei în aceste momente dificile, dar și băieții, chiar dacă la începutul emisiunii, aceștia se aflau încă în casa lor. Absolut toți concurenții înțelegeau într-o oarecare măsură ceea ce simte aceasta, explicația cea mai întâlnită fiind cea a presiunii pe care emisiunea și alți factori comuni o au asupra acestora.

casa iubirii 2022

Citeste si: Ce vârstă are Natalia Nigai de la Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

Kinga a fost cea care a susținut că ea nu va mai putea rămâne în emisiune, dacă Corina decide să o părăsească. În timp ce celelalte fete spuneau să aibă răbdare, poate se va răzgândi și nu va mai dori să fie eliminată. Corina a fost încurajată atât de fete, cât și de băieți, pentru a mai rămâne în competiție, zicându-i că trebuie să fie puternică și să-și revină. Liderul casei, Cristian a încurajat-o și acesta pe Corina: „ Uite și eu am trecut prin chestia asta și voiam să fiu eliminat, dar după mi-am dat seama că atâta timp cât am urcat în trenul asta, hai să jucăm”.

Nu a durat mult, până când Mihai, Cristian și Radu au fost trimiși în Casa fetelor. Atunci a fost aflat și motivul, sau mai bine spus motivele, pentru care Corina își dorește să plece, iar printre acestea se numără și atacuri de panică pe care le are aceasta, faptul că nu mănâncă și îi este rău aproape în fiecare zi, și nu numai atât. La scurt timp, restul fetelor care nu au încă un partener, au fost trimise în Casa băieților, pentru a petrece timp cu aceștia. Moment în care Flavius a ținut-o pe Corina în brațe pentru a se descărca de emoțiile puternice pe care le simțea la acel moment.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile întâmplate în Casa iubirii, urmăriți în continuare cel mai nou show de dating, de la Kanal D.

corina a clacat

Citeste si: 19 aprilie 2022- Casa Iubirii. Ștefania și Cristian s-au sărutat!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

20 aprilile 2022 - Casa Iubirii. Corina vrea sa fie eliminată! „Aș vrea să țineți cont de ce v-am spus acum”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies