23 de melodii perfecte pentru dansul mirilor

23 de melodii perfecte pentru dansul mirilor
Melodii pentru dansul mirilor

Nunta este un eveniment extrem de important în viața unui om. Indiferent de locație, stil sau numărul de invitați, momentul în care mirii au dansul lor special este unul aparte, ce nu trebuie să lipsească de la nicio nuntă. Multe persoane aleg să ia cursuri de dans înainte și să pregătească un moment cu adevărat perfect, însă dacă nu îți dorești acest lucru, poți să ai un moment aparte, spontan, însă pe o melodie specială.

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți alege melodia perfectă pentru dansul mirilor, dar și ce piese vă vor ajuta să aveți un moment unic, de care să vă amintiți cu drag atât voi,

cât și invitații voștri.

 

Melodii perfecte pentru dansul mirilor

Citește și: Top 7 trenduri pentru nunți în 2024. Trebuie să încerci numărul 4

melodii dansul mirilor 2023
Melodii dansul mirilor 2023[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Top reguli de etichetă pe care o femeie trebuie să le știe

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar dacă și dansul este destul de complicat de învățat, să alegi melodia perfectă pentru acest moment nu este un lucru ușor. Piesa trebuie să se potrivească cu stilul nunții, dar și să fie simțită de ambii parteneri, astfel încât să transmită emoția dintre mireasă și ginere. De aceea, este esențial să stabiliți împreună ce melodie vă stârnește emoție amândurora, cu care să rezonați cu versurile, dar și să vă placă linia melodică a piesei. În mod evident, melodia trebuie aleasă și în funcție de dansul la care optați. Spre exemplu, dacă nunta se desfășoară într-un cadru elegant, cu aer regal, este esențial să dansați vals. Pentru un astfel de moment romantic și pasional, valsul vienez poate fi alegerea perfectă pentru voi. În acest caz, melodia perfectă pentru dansul mirilor este una clasică: Gramofon Waltz – Eugen Doga. Cu siguranță această piesă este atemporală, iar momentul va fi unul unic. Alte melodii potrivite pentru vals sunt: Valses de Vienne – Francois Feldman, Second Waltz – Andre Rieu

Chiar dacă valsul este un dans clasic care nu se demodează niciodată, existe și alte stiluri de dans ceva mai lente, ce denotă eleganță, rafinament și iubire. Pentru astfel de dansuri, există piese clasice, cu o linie melodică armonioasă, dar și cu versuri foarte frumoase, precum:

  •  At Last – Etta James,
  • A Thousand Years – Christina Perri,
  •  I Love You – Celine Dion,
  • I Have Nothing – Whitney Houstan
  • Could I Have This Dance – Anne Murray
  • All of Me – John Legend
  • Without You – Mariah Carey
  • Wonderful Tonight – Eric Clapton
  • Power of Love – Celine Dion

melodii dansul mirilor romanesti
Melodii românești pentru dansul mirilor[Sursa foto: Freepik]

Artiștii de la noi din țară au o mulțime de melodii frumoase, cu o linie melodică extraordinară și cu versuri speciale. În cazul în care îți dorești ca piesa pe care să aveți acest moment să fie una în limba română, astfel încât să înțeleagă toți invitații versurile, iată câteva propuneri potrivite:

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Vals – Smiley și Feli
  • Stele – 3 Sud Est
  • Cum să alegeți melodia voastră
  • Am nevoie de tine – Direcția 5
  • A ta mireasă – Loredana
  • Ți-am dat un inel – Holograf
  • Tu – Horia Brenciu
  • Frumoasa mea – Marcel Pavel
  • Noi doi – Ana Odagiu
  • Te iubesc – Loredana și Nadir
  • Te iubesc femeie – Ștefan Bănică Jr.

Cum să alegi melodia voastră

top melodii dansul mirilor
Top melodii dansul mirilor[Sursa foto: Freepik]

Este important să înțelegi că acest moment este despre voi doi și nu pentru a impresiona invitații. Așadar, nu trebuie să alegi o melodie pe care o consideri potrivită pentru invitați sau pe care ți-o propune instructorul de dans. Cel mai potrivit este să alegi o piesă care pentru voi doi înseamnă ceva, pentru a îți aminti cu drag de acest moment cu adevărat special.

Cu siguranță fiecare cuplu are anumite momente  cheie din relație, la care sunt asociate diverse melodii. Fie că ați mers la un concert împreună, v-ați cunoscut la o petrecere în timp ce era piesa respectivă pe fundal sau pur și simplu vă regăsiți în versurile unei melodii, aceea este piesa voastră, pe care ar fi păcat să nu dansați la dansul mirilor.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro,

pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Top 7 femei care au făcut istorie. Secretele dezvăluite pas cu pas!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies