3 accesorii care te fac instantaneu mai atragatoare in ochii unui barbat. Tu le porti?

3 accesorii care te fac instantaneu mai atragatoare in ochii unui barbat. Tu le porti?
3 accesorii care te fac instantaneu mai atragatoare in ochii unui barbat. Tu le porti?

Orice femeie are cateva accesorii preferate, care o reprezinta si pe care le poarta cu placere, insa in ochii barbatilor aceste 3 lucruri sunt vedetele.

Accesoriile fac orice tinuta sa fie personala, sa se plieze gusturilor si stilului tau. Cu ajutorul lor orice tinuta simpla se poate transforma in una spectaculoasa. Unele dintre ele nu au doar un rol estetic, ci sunt si practice. Iata cateva accesorii care fac orice femeie instantaneu mai atragatoare in ochii unui barbat:

1 Este dovedit stiintific faptul ca aceste accesorii ne fac mai atragatoare

Un studiu realizat de Vanessa Brown de la Universitatea Nottingham Trent a scos la iveala faptul ca ochelarii de soare fac orice persoana mai sexi. Explicatia este data de faptul ca oamenii sunt atrasi de persoane cu chipuri simetrice, iar ochelarii de soare creeaza iluzia unei fete simetrice, atat pentru barbati, cat si pentru femei. De altfel, ei sunt simbolul nonconformisului, al atitudinii relaxate, dar si al rafinamentului si al misterului.

Este de ajuns sa te uiti printre aceste modele de ochelari de soare ca sa-ti dai seama de ce aceste accesorii te fac mai atragatoare. În plus, nu trebuie sa uitam nici faptul ca ei sunt si practici, dar si recomandati de medici pentru protejarea ochilor. Sezonul lor a debutat deja, asa ca e cazul sa te pregatesti pentru el. Nu uita nici ca ochelarii de soare cu lentile de dimensiuni mari iti protejeaza si ochii de ridurile de expresie, asa ca ai un motiv in plus sa porti mereu la tine o pereche.

2.   Cele doua stiluri de pantofi care ii vor face pe toti sa te priveasca indelung

Cu greu rezista un barbat unei femei care poarta pantofi stiletto. Este cel mai atragator stil de pantofi pentru ei, alaturi de… tenisi. Pare paradoxal si aceste doua stiluri nu au nici cea mai mica legatura intre ele, nu-i asa? Ei bine, tocmai acest lucru le place lor, faptul ca poti purta tenisi si il poti insoti in plimbari lungi si in aventuri nenumarate, dar poti si sa te transformi intr-o famme fatale cu

niste  pantofi cu toc cui, extrem de sexi si care iti pun intreg corpul in valoare.  

În schimb, lor nu prea le plac pantofii tip ciocata si nici ghetele foarte masculine, care par mai potrivite pentru vanatoare decat pentru o iesire in oras.

3.   Bijuteriile pe care barbatii le adora pe o femeie

E timpul sa recunoastem – barbatii nu prea sunt interesati de bijuterii.

Este limpede ca bijutierii si magazinele de bijuterii au fost create pentru femei si ca numai ele le apreciaza cu adevarat. Reprezentantilor sexului puternic nu le plac bijuteriile care ies prea mult in evidenta, nici cele masive si nici cele pline de elemente sclipitoare. Lor le plac bijuteriile discrete, de buna calitate si care sa complimenteze frumusetea naturala a femeii, nu sa o eclipseze. Asadar, un colier din aur sau din argint simplu, cu un pandantiv mic, dar de efect, o pereche de cercei discreti, chiar si cei cu perle sunt bijuteriile pe care domnii le apreciaza.

De altfel, insasi Coco Chanel spunea ca o femeie ar trebui ca inainte sa iasa pe usa sa-si dea jos un accesoriu, pledand in felul acesta pentru eleganta in simplitate. Şi barbatii tot acest lucru il admira: frumusetea bunului gust venit din alegeri simple, discrete, dar de efect.

Un alt lucru de care ar trebui sa tii cont este zambetul tau. Barbatii adora femeile vesele si pline de viata, iar zambetul este si o modalitate de a te face placuta oricarei persoane, se arata intr-un articol despre cum sa-i cuceresi pe cei din

jur in doar cateva secunde.

Ce parere ai despre aceste accesorii? Tu le porti?  

Sursa foto: Shutterstock

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies