3 activități de primăvară care vor aduce zâmbetul pe buze femeilor

activitati primavara
3 activități de primăvară care vor aduce zâmbetul pe buze femeilor

Primăvara este anotimpul renașterii. Însă știați care sunt activitățile pe care le puteți desfășura odată cu sosirea acestui anotimp?

Aflați din rândurile următoare care este motivul pentru care primăvara este considerată anotimpul renașterii. În plus, descoperiți și doar câteva dintre activitățile pe care le puteți desfășura, odată cu venirea primăverii.

 

Primăvara este considerat ă anotimpul renașterii

Primăvara este anotimpul care aduce razele soarelui mai aproape de noi, astfel încât, și starea noastră de spirit de îmbunătățește.

Natura este cea care ia o altă formă, culoarea își face simțită prezența în viața noastră, prin intermediul florilor, frunzelor, soarelui, păsărilor și nu numai!

De menționat este și faptul că vom auzi din ce în ce mai des păsărelele cântând, în fiecare dimineață trezindu-ne cu cântecul compus de ele, nu trebuie să uităm nici de parfumul extraordinar al florilor care ajunge la noi doar cu o adiere de vânt.

Fluturii colorați ne bucură privirea ori de câte ori apar în calea noastră.

Odată ce am ieșit la o scurtă plimbare prin parc, vom putea observa copacii cum se dezmeticesc și treptat înmuguresc și înfloresc. Din tufişurile înverzite vom putea auzi cântecul privighetorilor, lângă care se regăsesc păpădiile vesele și luminoase. Miroase a iarbă verde, rândunelele sunt de neoprit și zboară sub streşinile caselor, prin copaci și peste tot.

Nu trebuie să uităm nici de petale florilor de cireş care se vor desprinde și vor cădea pe pământ. Fiecare mireasmă a florilor ne va aminti de o perioadă frumoasă a vieții noastre, de o poveste specială. Pe scurt, primăvara este anotimpul în care toată natura renaşte, dar totodată renaşte şi omul.

ce activitati poti desfasura primavara
3 activități de primăvară care vor aduce zâmbetul pe buze femeilor[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum se poate realiza un machiaj de seară din machiajul de zi

 

3 activități de primăvară care îți vor aduce zâmbetul pe buze

Jogging

Acum că tot a venit anotimpul cel mai plăcut dintre toate, a venit timpul să ieșim mult mai des în oraș.

Astfel încât, este totodată și timpul să ne punem sângele în mișcare, pentru a fii cât mai în formă cu putință sau doar să ne bucurăm de o plimbare.

Una dintre activitățile de primăvară pe care le puteți încerca, atunci când și vremea este de partea noastră, este joggingul. Cu muzica favorită în căști, o sticlă cu apă și un baton dulce, ești pregătit de alergat. Nici măcar nu trebuie să te deplasezi prea departe de casă, ci poți desfășura această activitate chiar în fața blocului tău, prin cartier, prin parc sau oriunde altundeva.

Tot ce contează este să te relaxezi și să uiți de problemele întâmpinate de-a lungul zilei.

Picnic

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Bineînțeles că după puțin jogging, merge numai bine și un picnic. Odată ce vremea se va mai încălzi puțin, o idee numai bună pentru o activitate de primăvară este și o ieșire în aer liber, un picnic. Alături de compania dorită, fie partenerul de viață, fie prieteni sau familie, te poți relaxa degustând câteva gustări preferate de tine, în timp ce te bucuri de peisajele superbe din parc sau de razele soarelui. Astfel, vei avea parte de relaxarea de care ai nevoie și de un timp de calitate petrecut alături de persoane dragi ție.

Drumeție

O altă activitate perfectă pentru vremea de primăvară este și o drumeție. Alegeți partenerul potrivit care să fie la fel de încântat ca tine de această activitate și pornește la drum, fără să stai prea mult pe gânduri. Profită de vremea frumoasă și de căldură, atunci când este, pentru a descoperii frumusețea diverselor peisaje care te înconjoară. Astfel, vei reuși totodată și să te conectezi cu mediul înconjurător și să iei o gură de aer proaspăt, dar și să te relaxezi și să uiți de diverse cauze de stres ale zilei.

top 3 activitati primavara
3 activități de primăvară care vor aduce zâmbetul pe buze femeilor[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Cum să îngrijim corect tenul în sezonul rece. Vitaminele sunt importante?



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce cadouri poți lua de 8 martie. Cum pot fi surprinse femeile!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies