3 afrodisiace naturale la care nu te-ai fi gandit

3 afrodisiace naturale la care nu te-ai fi gandit
3 afrodisiace naturale la care nu te-ai fi gandit

Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifica erotismul controlat si stimuleaza trairile si realizarea actelor amoroase. In Orient ele sunt considerate drept plante ce redau tineretea, sunt un element tot atat de important in viata umana ca si alimentatia sau igiena zilnica, fiind premisa unor impliniri erotice de vis. Exista in Orient, ca si in alte locuri exotice de pe glob, o adevarata arta a amestecurilor acestor plante in care inteleptii impletesc cu maiestrie imaginatia fecunda cu puterile lor magice. 
Ginseng – radacina vietii
Avand forma mult pretuitului membru masculin este o planta vitalizanta de exceptie. Are peste 5000 de ani de intrebuintare fericita, urmata de nenumarate orgasme puternice, cu rasunete peste veacuri… In Atharva-Veda (un tratat oriental clasic al medicinei indiene Ayurveda) se spune despre ginseng ca „le da barbatilor tineri si batrani vitalitatea si vigoarea unui taur”.
De curand el a fost atestat de catre stiinta occidentala ca avand un efect afrodisiac real si foarte puternic. 
Este foarte vitalizant si amplifica placerea. Face sa se dezvolte in mod deosebit in fiinta anumite calitati masculine: forta, capacitate de control a energiei sexuale, expansivitate. Mareste acuitatea senzoriala si de aceea cei care il consuma pot trai placerea intr-un mod mult mai rafinat si cu nenumarate nuante delicioase. 
Radacina plantei se foloseste mai ales sub forma de pulbere. Nu trebuie sa fie folosita in mod continuu, cel mai bine fiind o cura de 40 de zile alternate cu trei luni de pauza. Se ia 0.5 – 1 g de pulbere sub limba, de trei ori pe zi, de obicei cu 1/2 ora inainte de actul amoros.
Efectul afrodisiac este in majoritatea cazurilor rapid si placut, fiind resimtit atat de barbati cat si de femei.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 


Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum sa recuceresti o fosta IUBIRE in functie de ZODIA sa

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies