Aceste trei alimente pe care le consumi te ucid incet, dar sigur! Este cazul sa nu le mai mananci de astazi. Bill Marler este un avocat care a petrecut mai mult de 20 de ani lucrand la procese de otravire alimentara.
1. Carnea gatita in sange
Marler isi comanda doar fripturi medii si binefacute. Potrivit expertului, carnea trebuie sa fie gatita la 160 de grade pentru a omori bacteria care cauzeaza E.coli sau salmonela.
2. Ouale negatite
Pentru oricine a auzit de epidemia de salmonela din 1980 si de la inceputul anilor '90, faptul ca ouale negatite nu sunt recomandate nu reprezinta o noutate.
3. Laptele si sucurile nepasteurizate
Chiar daca exista o miscare globala care ii incurajeaza pe oameni sa bea lapte "crud" si sucuri, pe motiv ca pasteurizeaza scade valoarea nutritionala a acestor produse. Marler spune ca pasteurizarea nu este periculoasa, in timp ce consumul laptelui in aceasta forma, in care sunt sarite anumite etape de siguranta a alimentelor, poate genera imbolnaviri cu virusuri, microbi si paraziti.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Sursa: The Independent