3 buchete ideale pentru a fi daruite la cununia civila

3 buchete ideale pentru a fi daruite la cununia civila
3 buchete ideale pentru a fi daruite la cununia civila

Oficial, ne putem bucura de vara, atat din punct de vedere calendaristic, dar si din punct de vedere al temperaturilor.

Chiar daca ploile nu vor sa ne ocoleasca, in momentele in care nu sunt nori pe cer, ne putem bucura chiar si de 28 de grade Celsius sau chiar mai mult. Iar venirea verii mai inseamna si deschiderea sezonului oficial pentru nunti. Cu siguranta si voi aveti vreun prieten sau vreo ruda care va face pasul cel mare anul acesta si deja v-ati gandit la tinuta sau tinutele pe care le veti imbraca, la cadoul pe care i-l veti darui pentru a marca noua viata a acestuia, la cum o sa creati momente de neuitat si asa mai departe.

Iar daca sunteti foarte apropiati, probabil o sa fiti invitati si la cununia civila. De regula, lucrurile sunt mai simple aici, din toate punctele de vedere. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji prea mari in privinta tinutei de exemplu sau a vreunui cadou. In caz ca nu stiati, daca vreti totusi sa faceti un cadou la cununia civila, puteti alege un buchet de flori sau un aranjament floral.

Florile au fost mereu socotite drept simbolul dragostei, asa ca nu veti da gres daca veti alege si cu siguranta proaspetii insuratei or sa se bucure foarte mult cand vor primi florile (cine nu s-ar bucura?).

Insa, trebuie sa fiti atenti la florile pe care le veti darui, pentru ca fiecare tip de floare, respectiv fiecare culoare au o anumita semnificatie. Puteti darui buchete de flori speciale, care sunt pe placul mirilor sau din flori care le aduce aminte de o intalnire, de un eveniment si asa mai departe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

In cazul in care nu stiti ce fel de buchete sa daruiti la cununia civila, in continuare o sa va prezentam cateva optiuni si ramane la latitudinea voastra ce fel de buchet veti alege intr-un final.

Fiind vara, este anotimpul bujorilor. Asa ca daca veti alege un Buchet 29 bujori albi, cu siguranta veti impresiona, pentru ca bujorii se regasesc printre florile preferate ale viitoarelor mirese.

In plus, albul este culoarea iubirii pure, a unui nou inceput. In cazul unui cununii, este culoarea perfecta pentru noua familie ce tocmai a devenit oficiala.

Daca vreti sa daruiti trandafiri, va recomandam un Buchet Trandafiri Mov Si Crin Roz. Crinii sunt flori regale, flori care in trecut erau cultivate doar in gradinile nobililor si care se foloseau numai la ocazii speciale. Iar trandafirii mov nu mai au nevoie de nici o prezentare, pentru ca sunt superbi si sunt recunoscuti ca fiind florile perfecte pentru un eveniment ce implica iubirea.

In cazul in care cautati un buchet deosebit, atunci alegeti un Buchet Antirrhinum si Viburnum. Este un buchet care impresioneaza, in care predomina culoarea verde (culoare asociata cu fertilitatea, echilibrul in cuplu si noroc). Iar petele de culoare sunt reprezentate de trandafirii roz si de funda eleganta, intr-o nuanta asemanatoare.

Acestea sunt propunerile noastre de buchete perfecte pentru a fi daruite la cununia civila.

Speram ca v-au placut si ca o sa alegeti unul dintre ele in cazul in care veti avea nevoie.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies