3 calitati de aur care trebuie sa se regaseasca in profilul unui model in videochat

3 calitati de aur care trebuie sa se regaseasca in profilul unui model in videochat
3 calitati de aur care trebuie sa se regaseasca in profilul unui model in videochat

Desi au inteles avantajele unui astfel de loc de munca, multe tinere au retineri in a se angaja la un studio de videochat Bucuresti, din cauza conceptiilor celor din jur. Multe tinere nici macar nu stiu ca acest domeniu a devenit perfect legal si ca un model in videochat achita taxe si impozite la stat, asemenea oricarui alt angajat din Romania. In plus, deseori se confunda videochatul cu pornografia din cauza elementului comun, senzualitatea, insa asemanarile dintre cele doua se opresc aici.

Cu atat mai mult atunci cand vine vorba despre videochatul non adult, intrucat acolo nu se promoveaza nuditatea.

Chiar si cele care au indraznit sa se angajeze la un studio vieochat Bucuresti evita sa dezvaluie familiei si cunoscutilor unde lucreaza si prefera sa justifice altfel provenienta banilor. Astfel, sunt nevoite sa duca o viata dubla, in unele cazuri nici macar partenerul nu stie cu ce anume se ocupa.

Cele interesate sa lucreze in domeniu trebuie sa se informeze temeinic cu privire la jobul de model, sa lase in urma prejudecatile si sa isi asume activitatea aleasa, cel putin in fata celor dragi. In acest fel se vor putea focusa mai bine la munca si vor avea incasari mai mari, asemenea modelelor de videochat de top.

De altfel, se stie deja ca videochat-ul este unul dintre putinele joburi din tara care permit sa ajungi rapid la un nivel de trai mai mult decat decent.

Cu banii castigati in primii ani de munca se pot cumpara o casa si o masina, fara a mai fi nevoie sa faci imprumuturi bancare. Iar in tot acest timp, poti duce o viata lipsita de grija zilei de maine si cu siguranta unui viitor bun. Secretul pentru a reusi si pentru a face performante in videochat este simplu – trebuie sa te implici 100% in ceea ce faci, sa fii serioasa si ambitioasa.
Totusi, nu oricine poate deveni model de videochat. Exista cateva calitati sau abilitati pe care trebuie sa le detii pentru a pune bazele unei cariere de succes.

Naturaletea si capacitatea de a transmite energie pozitiva si o stare de bine

Cei care acceseaza site-urile de videochat isi doresc persoane vesele, optimiste, care sa emane pozitivitate si sa fie o companie placuta.

Membrii nu platesc pentru servicii sexuale, cum tinde majoritatea sa creada, ci pentru nevoia de sprijin emotional. Ei cauta intelegere, prietenie, interactiune umana, altfel spus, un confident de incredere caruia sa ii poata dezvalui cele mai intime ganduri.

Intrucat admiratorii isi doresc in mod deosebit o partenera capabila sa poarte discutii interesante, naturaletea este calitate de aur in aceasta activitate. Un model de videochat trebuie sa debordeze de pofta de viata, sa induca o stare de bine interlocutorului, sa ii starneasca interesul – aceste lucruri il vor face pe aceasta sa revina de fiecare data.

Atentia acordata imaginii

Chiar daca personalitatea ramane cea mai importanta, un model de videochat trebuie sa acorde atentie aspectului sau fizic. Acesta va starni atractia initiala resimtita de barbat, intrucat este dovedit stiintific ca e in natura sa sa caute semne ale valorii reproductive, tinerete si sanatate. Desigur, asta nu inseamna ca studiourile de videochat Bucuresti colaboreaza numai cu modele ce au o fizionomie perfecta, iar corpul lor se incadreaza in tiparul ideal de 90-60-90.

Aspectul fizic placut si un corp ingrijit sunt suficiente pentru a activa in acest domeniu. Asta deoarece membrul trebuie sa fie initial incantat de ceea ce vede si mai apoi ii poti demonstra ca esti inteligenta si ai o cultura generala vasta. Se pare ca simpla ta prezenta este indeajuns pentru ca admiratorul sa te poata „citi”, intrucat un om poate descopri calitatile cuiva in numai cateva secunde, fara sa poarte cu aceasta o coversatie, numai descifrand limbajul nonverbal.

Sinceritatea si stabilirea unor limite

O tanara care lucreaza in videochat trebuie sa fie, de asemenea, foarte diplomata. In cazul in care ti se solicita ceva ce nu iti face placere, trebuie sa stii sa refuzi politicos si sa atragi interlocutorul intr-o discutie sau activitate placuta pentru ambele parti. In cazul in care te conformezi doar de dragul sau, el isi va da seama ca nu este si dorinta ta, astfel ca isi va pierde increderea in tine. Cel mai probabil, se va orienta catre serviciile altui model, iar tu vei avea de pierdut.

Ce-i drept, nu este usor sa devii model profesionist, insa sub umbrela unei echipe cu experienta, acest lucru va decurge natural. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul beyou-studio.ro.


 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum se prepară CHECUL ECONOMIC cu MERE. Un desert minunat care este gata in doar câteva minute

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies