3 EXERCIŢII pe care le poti face acasă! Blatul de bucătărie înlocuieşte bara de balet! Specialistul kfetele.ro te ajută, pas cu pas!

3 EXERCIŢII pe care le poti face acasă! Blatul de bucătărie înlocuieşte bara de balet! Specialistul kfetele.ro te ajută, pas cu pas!
3 EXERCIŢII pe care le poti face acasă! Blatul de bucătărie înlocuieşte bara de balet! Specialistul kfetele.ro te ajută, pas cu pas!

3 EXERCIŢII pe care le poti face acasă! Blatul de bucătărie înlocuieşte bara de balet!

Când e vorba de mers la sala,... mai degraba stai acasa, nu-i aşa?

Pentru că ştim foarte bine că sala de fitness nu e chiar locul preferat unde să-ţi petreci serile sau dimineţile libere, îţi propunem azi trei exerciţii foarte eficiente pe care le poţi face în confortul casei tale. Mai precis, în propria-ţi bucătărie. Acelaşi blat pe care ai pregătit toate prăjiturile vinovate de kilogramele în plus îţi devine azi aliat în exerciţiile care îţi vor subţia şi tonifia corpul.



Dana, specialistul Kfetele.ro, îţi arată, în video de mai jos, exerciţiile, care, deşi extrem de simple, dau rezultate spectaculoase.

1. Genuflexiunea plié – este foarte eficientă pentru tonifierea fesierilor. Pe parcursul efectuării acestui exerciţiu, trebuie să menţii abdomenul foarte bine încordat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3 EXERCIŢII pe care le poti face acasă! "Un călcâi este înălţat, iar celălalt picior este perfect întins până la vârf"

2. Plié din elevé – Pe parcursul efectuării acestui exerciţiu, trebuie menţinut abdomenul bine încordat şi spatele drept. Înainte să ridici călcâiele, asigură-te că ai genunchii şi gleznele apropiate.

3. Extensia piciorului din elevé – un călcâi este înălţat, iar celălalt picior este perfect întins până la vârf.



Pentru a avea rezultatele dorite, cele trei exerciţii trebuie efectuate timp de 5 minute fiecare. Nu te speria, nu va trebui să lucrezi 5 minute încontinuu, ci vei face exerciţiul timp de 20 de secunde, apoi iei pauză 10 secunde.

Daca exercitiile de mai sus ti-au starnit interesul, poti urma impreuna cu Dana antrenamentul de Barre la Beat 45!

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

5 moduri creative de a purta un trening

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies