3 filme pe care să le vezi în luna septembrie

3 filme pe care să le vezi în luna septembrie
3 filme pe care să le vezi în luna septembrie

Află din rândurile următoare care sunt cele ma bune filme de văzut în septembrie.

Toamna a început deja, iar luna septembrie reprezintă o acomodare treptată de la sezonul estival la diminețile răcoroase de toamnă, când afară plouă, iar singurul lucru pe care ți-l dorești este o cafea caldă și un film bun. Ei bine, pentru că acesta este scenariul preferat al zilelor răcoroase de toamnă, avem nevoie și de câteva recomandări de filme care să ne introducă într-o astfel de atmosferă.

Descoperă din rândurile următoare care sunt cele mai bune filme pe care poți să le vezi în luna septembrie și bucură-te de această experiență cinematografică la tine acasă!

Ce filme să vezi în luna septembrie

Citește și: 5 filme pasionale pe care să le vezi cu partenerul tău

3 filme pe care să le vezi în luna septembrie

Blue Valentine

Blue Valentine este un film dramă american din 2010, scris și regizat de Derek Cianfrance. În rolurile principale îi întâlnim pe cunoscuții actori Ryan Gosling și Michelle Williams, care sunt protagoniștii unei povești de dragoste cu năbădăi. Filmul prezintă povestea lor de dragoste în care Cindy este un doctor tânăr, care are numeroase aspirații în viață, iar Dean este un bărbat fără orizonturi și incapabil să accepte faptul că, dacă nu vrea să piardă dragostea vieții, va trebui să facă o serie de schimbări în viața lui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Silver Linings Playbook

3 filme pe care să le vezi în luna septembrie

Silver Linings Playbook este un film american de comedie romantică din 2012, scris și regizat de David O. Russell. În distribuție îi putem întâlni pe Bradley Cooper și Jennifer Lawrence ca protagoniști cu Robert De Niro, Jacki Weaver, Anupam Kher, Chris Tucker, John Ortiz și Julia Stiles în roluri secundare.

Filmul prezintă povestea unui profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înșelat și părăsit de soția lui. După ce a fost externat de la centrul respectiv, Pat, interpretat de Bradley Cooper, vrea neapărat să o recucerească pe fost lui soție. Între timp, acesta apelează la ajutorul prietenilor săi, care între timp și-au întemeiat familii. Mai mult decât atât, Pat continuă ședințele cu psihologul său, care ajunge să îl dezamăgească în momentul în care îi propune adulterul ca metodă de vindecare.

În cele din urmă, Pat o cunoaște pe vecina Tiffany (interpretată de Jennifer Lawrence), o tânără văduvă care a fost concediată din cauză că s-a culcat cu toți colegii de serviciu după ce decesul soțului său i-a provocat o depresie severă. Afecțiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany și Pat, care devin prieteni și încep să aibă sentimente profunde unul față de altul.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Dead Poets Society

Citește și: 5 filme biografice care arată puterea infinită pe care o are o femeie

3 filme pe care să le vezi în luna septembrie

Dead Poets Society, tradus „Cercul poeților dispăruți” este un film dramatic apărut în anul 1989, cu un scenariu scris de Tom Schulman și regizat de Peter Weir, avându-l în rol principal pe Robin Williams. Filmul prezintă acțiunea de la o școală de elită din anul 1959 în care un profesor ce predă limba engleză își propune să adopte o altă modalitate de predare, inspirându-și elevii să se abată de la învățăturile desprinse din cărți și să dea frâu liber pasiunilor. Deși la început acest lucru pare destul de greu din cauza rigorilor societății, în cele din urmă, elevii se simt inspirați de către dascălul lor și ajung să își descopere noi pasiuni. Din păcate, însă, unul dintre ei ajunge într-un moment de cumpănă din cauza unui tată autoritar și inflexibil, care nu este de acord cu acțiunile fiului său și îl persecută în repetate rânduri. Astfel, tânărul hotărăște să se sinucidă. În urma acestui eveniment tragic, profesorul este găsit țap ispășitor, iar elevii vor fi nevoiți să își ia la revedere de la profesorul pe care îl consideră pedepsit pe nedrept.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

5 cărți pe care să le citești toamna aceasta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies