3 greseli pe care le faci cand te epilezi

3 greseli pe care le faci cand te epilezi
3 greseli pe care le faci cand te epilezi

Iata o lista cu trei greseli pe care nu trebuie sa le mai faci atunci cand decizi sa te epilezi singura acasa si solutiile simple care le pot rezolva.

1. Nu uita sa iti pregatesti pielea inainte de a folosi lama

Pare simplu, rapid si eficient, dar este cu siguranta una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face. Pielea uscata si aparatul de ras nu sunt cea mai buna combinatie. Lama este dura si provoaca iritatii, de care iti va fi mai dificil sa scapi. Pentru un efect mai putin dureros si daunator foloseste un produs care sa ajute lama sa alunece pe piele.



2. Nu mai folosi apa fierbinte

Chiar daca este extrem de relaxanta, mai ales in sezonul rece, apa fierbinte poate usca pielea din zonele sensibile, iar in combinatie cu un exfoliant precum lama iti va provoca iritatii.

3. Nu te mai epila in directia gresita!

Ce-i drept, probabil ai auzit acest lucru de foarte multe ori pana acum, insa cum iti dai seama care este modul corect de a te epila? Ei bine, un secret vechi ar fi acela ca, ar trebui sa folosesti lama in directia inversa a
cresterii firului de par. Totusi, cum vezi daca directia opusa este cea corecta, avand in vedere ca, unele smocuri de par pot creste intr-un sens opus fata de celelalte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies