3 greseli pe care sa le eviti daca nu vrei sa cazi in vulgar

3 greseli pe care sa le eviti daca nu vrei sa cazi in vulgar
3 greseli pe care sa le eviti daca nu vrei sa cazi in vulgar

Moda se schimba si orice femeie isi doreste sa fie in top atunci cand vine vorba de cum arata. Insa foarte multe uita ca senzualitatea si feminitatea nu constau in a se dezbraca, a-si arata sanii si a purta fuste mulate si scurte.

Totusi, acest lucru se intampla. Iata cateva greseli pe care sa le eviti, pentru a-ti pastra feminitatea si a fi frumoasa, fara a cadea in ridicol:

Machiaj de portelan, simplu si luminos

Uita de decolteul adanc. Din dorinta de a arata ca ai sani si prejudecata ca barbatii se simt atrasi de asta, uiti sa mai fii feminina si te dezgolesti.

Insa nici lor nu le place sa vada, permanent, sanii pe afara! Asa ca o bluza cu o taietura in forma de triunghi sau o taietura rotunda la gat, ar fi mult mai frumoasa. Si, daca vrei neaparat sa iti scoti sanii in evidenta, alege un sutien.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum sa iti faci un machiaj stil anii '90

Fusta prea scurta.

Oriunde ar merge, unele femei poarta vesnica fusta mulata si scurta, crezand ca ea inca este la moda si are capacitatea enorma de a intoarce capete. Insa nu se intorc prea multi pentru a admira, ci pentru a arunca ironii vulgare la adresa respectivei. Asadar, o fusta conica te salveaza de penibil si iti ofera posibilitatea de a fi sexi.

Cel mai tare truc din lume cu o perie de par si un servetel umed! Acest video a ajuns viral

Machiajul strident.

O femeie este frumoasa cand se aranjeaza. Insa de la un machiaj discret si rafinat pana la un machiaj de clown e drum lung! Alege un fond mai deschis cu o nuanta decat tenul tau, un blush, un rimel si putin ruj. Fii discreta, nu cauta sa pui toate culorile la ochi, ruj strident pe buze si mult fard de obraz. Este o greseala enorma in ale frumusetii. Si nu, nu inseamna ca esti mai frumoasa.
Acest tip de machiaj merge seara, la un eveniment, insa si atunci, realizat cu gust!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies