3 masti eficiente care te scapa de parul facial

3 masti eficiente care te scapa de parul facial
3 masti eficiente care te scapa de parul facial

Multe femei au un exces de pilozitati faciale, care, in functie de nuanta tenului, pot fi uneori foarte vizibile si dizgratioase. Iar multe dintre tratamentele adresate acestei probleme sunt foarte costisitoare.

Masca faciala cu suc de cartofi si linte rosie

Amesteca sucul a 2-3 cartofi cu o cana sau doua de piure de linte rosie, apoi adauga peste 4 linguri de suc de lamaie si o lingura de miere. Amesteca bine toate ingredientele si aplica pe fata masca obtinuta. Dupa uscarea mastii, indeparteaz-o cu apa masand tenul usor cu degetele sau cu un disc de bumbac.

Masca faciala cu miere si lamaie


Amesteca 1 lingura de miere cu cateva picaturi de zeama de lamaie.

Aplica amestecul obtinut pe fata si lasa-l sa actioneze aproximativ 15 minute. La urma, indeparteaza-l masand usor pielea cu un prosop. Repeta tratamentul de 2-3 ori pe saptamana. Rezultatele nu se observa imediat, ci dupa mai multe aplicari.

Masca faciala cu zahar si miere


Spre deosebire de celelalte masti, aceasta masca actioneaza precum ceara de depilat. Intr-un bol, amesteca o lingura de zahar cu o lingura de miere si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Baga amestecul in cuptorul cu microunde aproximativ 3 minute, apoi lasa-l sa se raceasca putin, pana ajunge la o temperatura suportabila pentru pielea sensibila a fetei. Aplica masca pe zonele cu pilozitati si, dupa intarire, indeparteaza masca tragand pelicula intarita in sens invers cresterii parului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretul pentru un chec pufos. Ai nevoie de câteva ingrediente!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies