3 modalitati de a trata problemele de circulatie, mainile si picioarele reci

3 modalitati de a trata problemele de circulatie, mainile si picioarele reci
3 modalitati de a trata problemele de circulatie, mainile si picioarele reci

Oameni de toate varstele pot fi afectati de probleme de circulatie, care se manifesta in primul rand la nivelul extremitatilor: maini si picioare reci.

Ghimbir
Este extrem de benefic pentru stimularea circulatiei sangelui. Consumul regulat de ghimbir previne formarea de cheaguri de sange in organism, reducand astfel riscul de boli cardiovasculare. Aceasta radacina remarcabila contine gingerol si zingerone, care au un efect de incalzire asupra organismului, si, prin urmare imbunatateste circulatia sangelui.

Ardei iute
Capsaicina stimuleaza fluxul de sange in tot corpul si organele. De asemenea, intareste peretii arterelor si ai capilarelor.

In plus, amelioreaza simptomele legate de circulatia slaba a sangelui cum ar fi durerea, picioarele reci sau furnicaturile la nivelul picioarelor.

Ulei de peste
Este un alt mod sanatos si natural pentru a rezolva problemele tale de circulatie. Acesta poate fi de mare ajutor, deoarece elimina depunerile de grasime de pe peretii arterelor, ceea ce duce la imbunatatirea circulatiei. In plus, creste colesterolul bun.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies