3 modele ghete damă care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă

3 modele ghete damă care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă
3 modele ghete damă care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă

Cum să arăţi şic la preţuri mici? Iată întrebarea la care vom răspunde astăzi cu 3 modele de ghete damă de la producătorul din inima Bucovinei, Marelbo.

Probabil ai avut această întrebare în minte şi nu de puţine ori ai încercat să găseşti soluţii accesibile care să-ţi permită să arăţi fabulos. Cum să reuşeşti să arăţi mereu bine şi în tendinţe, dar fără să fii nevoită să scoţi din buzunar o mulţime de bani? Ei bine, răspunsul constă în alegerea produselor potrivite nevoilor tale. Iar Marelbo se mulează perfect pe acestea. Afişând preţurile de producător pe tot parcursul anului, menţinând producţia la nivel superior astfel încât să-ţi găseşti întotdeauna măsura, distribuţia magazinelor la nivel national, dar şi calitatea oferită în fiecare produs pus pe raft, toate acestea contribuie la imaginea aliatului perfect în vremuri în care, resursele financiare sunt gestionate cu mare atenţie.

În continuare, îţi prezentăm 3 modele de ghete dama cu ajutorul cărora vei afişa de fiecare dată o ţinută impecabilă.

  1. Ghetele în stil Martens de la Marelbo vor da ţinutelor tale o nouă direcţie în ceea ce priveşte stilul. Această abordare aparţine medicului german Klaus Martens, care a schiţat modelul de ghete în urma unui accident avut la ski. Modelul gândit de dr. Martens trebuia să protejeze împotriva şocurilor şi să ofere stabilitate. Astăzi, acest model de ghete este purtat de vedete din întreaga lume, fiind un etalon al curajului în materie de stil. Îndrăzneţe, cu accente vizuale agresive, cu talpă groasă şi sireturi, le poţi purta într-o mulţime de combinaţii vestimentare expresive şi actuale.
  2. Alege ghetele damă tuxon de la Marelbo şi reinventează-te. Acestea se remarcă printr-un mod de realizare atent, prin durabilitate şi prin detaliile care oferă modelului, ţinută. Şireturile, talpa groasă, cusăturile, dar şi fermoarul lateral, oferă confort, susţinere şi rezistenţă, pe care le vei aprecia ori de câte ori vei purta acest model. Preţul de producător trebuie şi el menţionat aici, pentru că te va ajuta să realizezi diverse ţinute, cu un minimum de efort financiar.
  3. Ghetele cu toc gros din piele de tip bufo de la Marelbo reprezintă o alegere minunată atunci când simţi nevoia de câţiva cm în plus. Tocul pătrat oferă stabilitate şi promisiunea că va adăuga ţinutelor doza necesară de încredere. Vârful uşor alungit împreună cu tocul gros de înălţime medie vor clasa acest model printre preferatele tale.

Ţinutele tale pot fi mai îndrăzneţe ca oricând cu ajutorul ghetelor de la Marelbo. Schimbă un pic abordarea, experimentează diverse stiluri şi opreşte-te acolo unde te simţi cel mai bine. Preţurile prietenoase de la Marelbo îţi permit să descoperi stilul care te defineşte.

 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies