3 plante care te ajuta sa pierzi in greutate

3 plante care te ajuta sa pierzi in greutate
3 plante care te ajuta sa pierzi in greutate

Adauga in meniul tau, cat de des poti, aceste plante care te ajuta sa pierzi in greutate. O sa iti dea mai multa energie si o sa iti creasca si imunitatea.

1. Ginseng

Ginsengul e o planta atat de cunoscuta, incat poti sa cumperi de la orice magazin suplimente care il contin. Dar atentie! De obicei, cel pe care il gasesti la magazinul chinezesc din cartier are o concentratie scazuta.

2. Scortisoara

Banala scortisoara! Stiai ca acest condiment atat de ieftin si de comun in magazine regleaza nivelul zaharului din sange si te ajuta sa slabesti? La persoanele care au diabet de tip 2, reduce trigliceridele si colesterolul rau.

Pune pudra de scortisoara in smoothie-uri, prajituri, cafea sau peste fructele proaspete. Daca nu vrei asa, atunci amesteca o jumatate de lingurita de scortisoara intr-un pagar cu apa si bea!

3. Cacao

Cea mai pura forma de cacao este samanta plantei – boaba de cacao. Contrar a ceea ce se spune, ciocolata nu e un aliment rau! Nu ciocolata in sine, facuta din cacao pura! Ea este naturala si buna pentru organism! Ceea ce o transforma intr-un aliment care ingrasa este procesul de fabricare in care se adauga mult zahar, lapte si arome.


Sursa: Youngandraw.com.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies