3 semne pe care le transmite femeia din zodia Leu, când e îndrăgostită

3  semne pe care le transmite femeia din zodia Leu, când e îndrăgostită
3 semne pe care le transmite femeia din zodia Leu, când e îndrăgostită

Iată cum poți să îți dai seama că o femeie din zodiac Leu s-a îndrăgostit.

Dragostea este cel mai frumos sentiment pe care o persoană poate să-l simtă, iar aceasta se manifestă sub diferite forme, de la un individ la celălalt. S-ar putea să fii înconjurat de sentimente și gânduri pe care să nu le înțelegi, iar totul să ți se pară lapte și miere în jurul tău, fără să-ți mai pese de nimic. Cu siguranță ai experimentat cel puțin o dată sentimentele acestea, însă dacă o femeie din zodia leu sau persoana cu care vorbești adesea este în această zodie, iată cum poți să-ți dai seama că s-a îndrăgostit de tine.

Principalele semne pe care le transmite femeia Leu când e îndrăgostită

Citește și: Sfatul zilei din 21 august 2024: Nu strică să ai o zi de relaxare astăzi!

Citește și: Horoscop 21 august 2024: Nativii Taur sunt pregătiți să o ia de la zero

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Femeile născute sub semnul Leulu i sunt cunoscute pentru personalitatea lor puternică, debordantă și inima generoasă.  Când vine vorba despre sufletul pereche sau despre primii fluturi de dragoste din stomac și nu știi sigur ce sentimente are față de tine. Iată trei semne cum că o femeie Leu este îndrăgostită până peste cap. Când o femeie este îndrăgostită, de fiecare dată te va pune în centrul atenției, tu fiind întreg universul său.

Își îndreaptă toată afecțiunea spre tine și va face tot posibilul să te facă să te simți special și apreciat în orice moment. Fii atent la orice mic gest de generozitate, deoarece nu oferă totul din prima. Este greu să calci în picioare o femeie Leu, iar dacă își arată vulnerabilitatea față de tine, atunci înseamnă că este îndrăgostită și că are încredere în tine. Dacă îți împărtășește gândurile și sentimentele tale intime, acesta este un semn clar că s-a îndrăgostit de tine.
Atunci când o femeie Leu începe să te protejeze, dorește să-ți arate că va fi mereu alături de tine și că are încredere că împreună veți transforma totul într-un imperiu. Îți oferă sprijin și protecție și va face tot posibilul să-ți fie alături în momentele dificile.

Ce calități deosebite are femeia din zodia Leu

Poate fi recunoscută ușor, chiar și fără să scoată foarte multe cuvinte, de la comportamentul său, până la stilul personal, îndrăzneț și expresiv.

O femeie Leu  este întotdeauna puternică și se simte confortabil în a-și arăta puterea, încercând să domine de fiecare dată. Este o persoană extrem de generoasă, încercând să ajute pe toată lumea, fiind trup și suflet pentru cei din jurul ei, iar iubirea lor pentru ceilalți este pasională și va dori să lupte și să demonstreze că ceea ce simte este real. O femeie Leu nu este ușor de păcălit și nici nu poate să păcălească la rândul ei, deoarece este extrem de expresivă și îți dat imediat seama dacă ești persoana pe care și-o dorește în preajmă sau
nu. Este întotdeauna independentă și cu greu primește ajutor din partea celorlalți, iar generozitatea este punctul ei forte.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Defectele pe care le are femeia din zodia Leu 

Când vine vorba de defectele femeii din zodia Leu, aceasta poate fi uneori arogantă și nepăsătoare cu persoanele cărora nu vrea să le dea importanță în viața ei. Sunt obișnuite să lupte și să iasă singure din orice problemă, sunt încrezătoare în forțele lor, astfel că de multe ori cu greu reușești să le abați de la drumul lor sau să îi faci să asculte de tine. Niciodată nu trebuie să pui o femeie Leu sub picior, deoarece imediat îți va arăta reversul medaliei. Este extrem de generoasă și iubitoare, însă dacă o calci pe coadă, poate transforma dragostea în urăimediat, indiferent de cine este persoana de lângă ea. Acestea sunt adesea neiertătoare, mai ales cu cei care vor să le facă rău și nu vei reuși niciodată să mai fii pe sub pielea unei femei din zodia Leu dacă ea consideră că i-ai greșit cu ceva.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop 21 august 2024: Nativii Taur sunt pregătiți să o ia de la zero

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies