3 solutii rapide pentru iritatiile dupa epilare

3 solutii rapide pentru iritatiile dupa epilare
3 solutii rapide pentru iritatiile dupa epilare

Indiferent de metoda pe care o folosesti, este imposibil sa nu te fi confruntat macar o data cu nesuferitele iritatii dupa epilare.

Hidrateaza inainte de ras

In cazul in care folosesti aparatul de ras, in special in zona inghinala, o regula esentiala este aceea de a hidrata intens inainte. Aplica o crema hidratanta cu cateva ore inainte de epilare si foloseste un aparat de ras cu banda de lubrifiere, care contine substante de hidratare, precum glicerina.

Stai suficient in apa


Pentru ca firele de par sa devina moi si sa se taie mai usor, astfel incat sa eviti aparitia iritatiilor dupa ras, este necesar sa umezesti zona timp de cel putin sapte minute,

potrivit bustle.com. Prin urmare, este de preferat sa te razi la finalul dusului, in niciun caz la inceput.

Foloseste un aparat nou

O regula esentiala pentru a evita iritatiile este aceea de a schimba aparatul de ras dupa maximum cinci folosiri. In acest fel lamele vor ramane foarte ascutite si nu vor.

Sursa: healthandcare.com

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies