3 zodii de femei super harnice. Sunt mana cereasca la casa omului

3 zodii de femei super harnice. Sunt mana cereasca la casa omului
3 zodii de femei super harnice. Sunt mana cereasca la casa omului

Cine nu si-ar dori sa leneveasca macar o zi, de dimineata pana seara, sa se rasfete pur si simplu nefacand nimic? Ei bine, sunt si astfel de oameni, desi pare greu de crezut. Sunt super harnici si le place sa fie mereu ca intr-o competitie din care trebuie neaparat sa iasa invingatori.

Gemeni

Cu o energie debordanta, aceasta femeie simte ca are mereu ceva de facut. Daca nu gaseste, inventeaza ceva numai sa aiba mereu cate o ocupatie, pentru ca nu poate sa stea o clipa. E in stare sa faca mai multe lucruri odata parca fara sa oboseasca. Face curatenie, gateste, calca dar face si temele cu copiii. Si nu se plange niciodata, nu se lasa coplesita.

Si niciodata nu se plange de greu, chiar daca uneori pana si ei ii mai slabesc fortele.

Rac

Femeia nascuta in zodia Rac este parca special creata pentru a fi sotie si mama. Este gospodina perfecta, chiar daca putin cam dezordonata. Face orice in casa, inclusiv este in stare sa repare chiuveta stricata sau sa schimbe gresia din baie. Nimic din ceea ce este facut de mana omului nu ii este strain.
Are intotdeauna grija de ceilalti, indiferent ca sunt parinti, copii, sot, colegi sau prieteni care i-au calcat pragul casei. Iar ceea ce gateste se numeste "curcubeu pe cerul gurii".

Berbec

O alta femeie energica, plina de viata este cea nascuta in zodia Berbec. Nativa este in stare sa mute si muntii din loc, mai ales ca are si o doza de impulsivitate, astfel ca nimic nu ii sta in cale.
Cu cat munca este mai grea, cu atat se implica mai mult. Ii place sa nu ii lipseasca nimic, de aceea o vei intalni adesea la cumparaturi cu cosul plin cu de toate. Este destul de cheltuitoare, dar nu risipeste aiurea banii, ci ii investeste in casa, pentru confortul ei si al celor din jur.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies