3 zodii depășesc trecutul și se vindecă de suferință din octombrie 2024

3 zodii depășesc trecutul și se vindecă de suferință din octombrie 2024
3 zodii depășesc trecutul și se vindecă de suferință din octombrie 2024

Deși există anumite zodii care au suferit în urma unor relații trecute, acestea se vor vindeca. Însă știai care sunt aceste zodii?

Află din rândurile următoare, care sunt zodiile care reușesc în luna octombrie a acestui an, să depășească dezamăgirile din trecut și să se vindece de suferința prin care au trecut.

 

1. Berbec

Știi deja cât de greu poate fi să te desprinzi de trecut. Ani întregi ai încercat să scapi de acele amintiri care te tot urmăresc, și simți că ai ajuns la capătul răbdării.

Ești obosit să cari după tine poveri care te țin blocat, și tot ce-ți dorești acum e să te eliberezi complet. E clar că singura soluție reală este să depui un efort serios să te rupi de acele lucruri care te trag în jos. În octombrie, îți dai seama că dacă vrei cu adevărat să te eliberezi, va trebui să fii hotărât și să acționezi. E timpul să te uiți fără frică la ce anume te ține pe loc, să recunoști care sunt acele legături care trebuie tăiate, și să ai curajul să le confrunți.
Știi deja că puterea de a te elibera este numai la tine, ai conștientizat asta de multă vreme. Fiind Berbec, ești obișnuit să faci curățenie în trecutul tău, să rupi fără ezitare legăturile care nu te mai ajută. În luna octombrie, vei lua decizia finală: trecutul nu-ți mai aduce niciun beneficiu, nu mai are nicio valoare pentru tine. E momentul să-l lași definitiv în urmă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Horoscop săptămânal 23- 29 septembrie 2024: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Vărsător sunt preocupați de foarte multe situații care țin de creativitate.”

zodii care depasesc trecutul
3 zodii depășesc trecutul și se vindecă de suferință din octombrie 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: VIDEO Horoscop săptămânal 23- 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

2. Scorpion

Când îți amintești de trecut, primul lucru care îți vine în minte e durerea și faptul că, într-un fel sau altul, încă o porți cu tine. Cu toate astea, problema e că, fără să-ți dai seama, ai început să te obișnuiești cu suferința. Te vezi ca pe cineva prins mereu într-o poveste cu inima frântă, și chiar ai ajuns să te obișnuiești cu sentimentul ăsta, să crezi că face parte din cine ești tu acum.

În loc să fii doar un martor la dificultăți, ai început să te vezi odată cu ele. Dar în octombrie, lucrurile se schimbă radical. Primești un impuls, o energie nouă care te împinge să vezi totul dintr-o altă perspectivă. E momentul în care realizezi că trecutul și toată suferința pe care ai luat-o după tine nu mai au loc în viața ta. Octombrie devine luna în care te eliberezi complet, o lună în care înveți să lași totul în urmă și să mergi înainte.

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

horoscop octombrie dragoste
3 zodii depășesc trecutul și se vindecă de suferință din octombrie 2024[Sursa foto: freepik]

3. Vărsător 

Nu ai crezut niciodată că vei reuși să depășești durerea și să renunți la trecut, dar acum începi să realizezi că asta e doar primul pas. Ai trăit mult timp blocat în aceleași emoții și nici măcar nu ai conștientizat asta până acum, când octombrie vine cu o nouă perspectivă. Ceea ce îți dorești cu adevărat e o schimbare, și știi că trebuie să vină de la tine. Poate cineva apropiat ți-a spus că toată suferința asta e inutilă, și chiar dacă nu ți-a picat atât de bine, începi să vezi o sclipire de adevăr în acele cuvinte. Poate că, într-adevăr, e timpul să lași trecutul în urmă. Luna octombrie te ajută să vezi totul mai clar, îți aduce acea sclipire de care aveai nevoie pentru a înțelege ce trebuie să faci ca să mergi înainte. Vrei să scapi de durerea din trecut și acum chiar reușești, pentru că în sfârșit ai realizat că te ținea blocat.

zodii care trec de suferinta
3 zodii depășesc trecutul și se vindecă de suferință din octombrie 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

5 zodii ale căror relații se îmbunătățesc semnificativ în octombrie 2024

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies