3 zodii manipulatoare! Nu poti avea niciodata incredere in ele!

3 zodii manipulatoare! Nu poti avea niciodata incredere in ele!
3 zodii manipulatoare! Nu poti avea niciodata incredere in ele!

Printre zodii se afla nativi care stiu foarte bine cum sa-i manipuleze pe cei din jur. Unii o fac natural, altii fara a avea aceasta intentie. Mai exista si persoane care, tin multe secrete, iar acest lucru ii face pe cei din jur sa nu aiba incredere in ei. Iata care sunt zodiile in care nu trebuie sa ai niciodata incredere! Te vor dezamagi mai devreme sau mai tarziu!

 

Fecioara

Fecioarele sunt actori innascuti. Acesti nativi au capacitatea de a zambi cand sunt extrem de tristi fara ca nimeni sa-si dea seama ce se ascunde in spatele zambetului lor. In plus, daca se simt nevoiti apeleaza la lacrimi. Pot plange la comanda si ii impresioneaza chiar si pe cei mai puternici oameni. Daca vor sa obtina ceva, au interese foarte bine ascunse si nu isi arata deloc intentiile.

Tot teatrul pe care il...

Citeste continuarea pe acasa.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Zodiac CHINEZESC saptamanal 6-12 august 2018. Mesaje NOI pentru ZODII din intelepciunea chinezeasca!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies