3 zodii pe care nimic nu le doboara. Zici ca au puteri supranaturale!

3 zodii pe care nimic nu le doboara. Zici ca au puteri supranaturale!
3 zodii pe care nimic nu le doboara. Zici ca au puteri supranaturale!

Unele semne zodiacale au o forta incredibila si pare ca nimic nu poate sa le doboare.

Berbec

Nativul acesta renaste din propria cenusa. Reconstruieste totul de la zero, mai frumos decat prima oara. Are o energie uriasa, e plin de entuziasm si foarte deschis la provocare. Chiar si atunci cand necazurile il lovesc sau invidia unora il pune la pamant, are puterea de a se ridica intarit. E incapatanat, ambitios, astfel ca are determinarea sa reuseasca orice isi propune.

Gemeni

Nativul Gemeni este foarte echilibrat. Gandeste orice situatie la rece si isi evalueaza dintr-o privire riscurile. Considera ca nimic nu e prea greu si niciun obstacol nu e de netrecut cata vreme este viata sa la mijloc. Stie cum sa se comporte chiar si in cele mai dificile situatii si aproape ca nu vei sti niciodata prin ce trece. Are un tonus pozitiv si mereu va afisa o atitudine optimista, uneori chiar pentru a se convinge pe sine ca totul merge ca la carte.

Rac

Nicio misiune nu e prea greu de indeplinit pentru nativul Rac. El are mereu o solutie pentru orice si gaseste inclusiv forta necesara pentru a duce tot greul pe umerii sai. Are un suflet urias si foarte multa dragoste de impartasit, noteaza ele.ro. Problemele il afecteaza si pe el, dar nu il doboara, ci il intaresc.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop mayas luna iulie 2018. Trei zodii pasesc pe cai spirituale unice

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies