4 accesorii pe care să le porți dacă ești pasionată de simbolistică

4 accesorii pe care să le porți dacă ești pasionată de simbolistică
4 accesorii pe care să le porți dacă ești pasionată de simbolistică

Simbolurile ne caracterizează personalitatea și ne descriu latura spirituală. Fac parte din viața noastră, chiar dacă uneori pare că le dăm puțină importanță.

Dar în funcție de idealurile și obiectivele pe care ni le propunem, alegem instinctiv câte un semn care să ne amintească în primul rând nouă cine suntem și ce ne dorim de la viață, dar, în același timp, să le dea un indiciu și celor din jur despre noi. Astfel, persoanele credincioase poartă cruci sau alte simboluri religioase. 

În zilele noastre se pune un mare accent pe simbolistică, este un curent foarte la modă și pentru multe dintre noi este o pasiune. Prin urmare, purtăm diverse bijuterii cu simboluri care ne dau o stare de bine. 

În acest articol vom face o selecție a celor mai puternice simboluri și îți vom spune care sunt accesoriile pe care să le porți dacă ești pasionată de simbolistică. 

Crucea 

Crucea este cel mai cunoscut simbol al creștinismului, prin intermediul căreia o persoană își declară credința și arată legătura puternică pe care o simte față de divinitate. De asemenea, se crede că simbolul crucii te apără de orice rău și te protejează. 

Copacul vieții 

Este un simbol foarte la modă în zilele noastre și poate avea diverse semnificații, în funcție de cultura din care provine persoana care îl poartă, potrivit symbolsage.com. În simbolistică, „copacul vieții” înseamnă legătura puternică cu natura și divinitatea.  

Inima 

Inima este simbolul universal al iubirii. Simbolizează afecțiune, devotament și fidelitate dincolo de orice limite.  

Trifoiul

Trifoiul este simbolul norocului. La trifoiul cu patru foi, fiecare petală are o semnificație: credință, speranță, dragoste și noroc. 

Semnul infinit 

Semnul infinit reprezintă legătura puternică între două persoane, pentru eternitate, însă poate reprezenta și renașterea - un nou început.   

Potcoava 

În general, potcoava este văzută ca un simbol al banilor și siguranței financiare. Persoanele care poartă acest simbol sunt preocupate de carieră. 

4 accesorii pe care să le porți dacă ești pasionată de simbolistică 

Dacă te pasionează simbolistica, vei dori să porți peste tot cu tine semnul despre care crezi că te reprezintă sau te apără. Bineînțeles, îl vei avea și în casă sub forma obiectelor decorative, dar asupra ta îl porți purta prin intermediul bijuteriilor. Iar simbolurile sunt cel mai bine puse în valoare de:  

  • pandantive 
  • broșe 
  • cercei 
  • inele 

Dacă ești cu adevărat pasionată, dar și curajoasă, îți poți face un tatuaj cu simbolul tău, însă trebuie să ai în vedere faptul că, la un moment dat, obiectivele tale se pot schimba. Așadar, mai bine apelezi la o colecție de bijuterii cu simboluri, pe care le poți purta în funcție de starea ta. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies