4 afirmații vindecătoare pentru începutul anului 2024

Afirmații vindecătoare 2024
Afirmații vindecătoare 2024

Iată care sunt afirmațiile vindecătoare cu care poți începe anul 2024.

Cu siguranță ai auzit în ultima perioadă că la începutul anului nu trebuie să-ți stabilești noi obiective, ci intenții, deoarece acestea sunt ascultate de Univers și se îndeplinesc mult mai repede. În momentul în care îți dorești cu adevărat ca viața ta să se schimbe, transmiți Universului întreaga energie pentru ca el să poată să îți asculte dorința. Anul 2024 încă este la început, așa că nu ezita să îți dorești anumite lucruri, dar să nu uiți nici de afirmațiile vindecătoare pentru ca noul an să rupă toate legăturile din trecutul tău.

Afirmații vindecatoare pentru începutul anului 2024

Citește și: 5 lucruri pe care să le faceți împreună în 2024. Vor duce relația la alt nivel

Afirmații vindecătoare 2024
Afirmații vindecătoare 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să atragi dragostea de partea ta în 2024

Toată lumea își pune o mulțime de i ntenții și gânduri pentru anul în care urmează să intre, așa că nici pentru 2024 nu trebuie să lipsească.

Modul în care gândim poate influența felul în care ne desfășurăm anumite activități, iar cu siguranță ai auzit până acum de intențiile pe care noi le transmitem Universului. Iată patru afirmații vindecătoare pentru anul 2024, cu care poți începe să uiți tot ce-a fost în trecutul tău.

"Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru cine devin."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În momentul în care ai făcut această afirmație foarte simplă, ai avantajul de a bloca toate gândurile negative cu privire la persoana ta, astfel că poți alunga anumite idei care ți-au fost impuse în trecut, cum că nu ești cine ți-ai dori și nu faci destul pentru tine. Spunând această afirmație, te vei vindeca de tot ce înseamnă nemulțumire față de persoana ta.

"Sunt exact acolo unde trebuie să fiu și viața curge prin mine, nu eu prin ea."

Nu ezita să începi anul cu recunoștință pentru tot ceea ce ai și cu un sentiment care să te ajute să te simți ancorat în propria viață. Această afirmație te va ajuta să Îți întărești credința că totul se desfășoară exact așa cum tu ți-ai dorit.

"Mă apropii de dorințele mele în fiecare zi. Tot ceea ce este potrivit pentru mine va veni în viața mea."

Acest lucru va face să îți dorești din ce în ce mai mult să lupți pentru ceea ce vrei să primești și să aștepți că ceea ce este potrivit pentru tine va apărea în curând în viața ta. Astfel, reușești să-ți recapeți încrederea atunci când ești descurajat în anumite situații și îți vei continua drumul dorit  pentru a vedea cu ochii tăi victoriile pe care le poți obține.

"Trăiesc în bogăție și abundență și banii curg către mine."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Această ultimă afirmație te poate ajuta să fii mereu în abundență cu banii tăi și să-i atragi către tine. O foarte mare problemă a multor persoane este cea financiară, însă afirmațiile pozitive pot pune lucrurile în mișcare pentru tine, însă trebuie să crezi cu adevărat acest lucru și să valorifici fiecare sumă pe care Universul ți-o oferă. Pentru a continua să primești sume de bani în intențiile tale, investește banii pe care îi ai exact în ceea ce ți-ai propus și nu în alt scop, astfel îi mulțumești Universului pentru ceea ce ți-a oferit.

Cum să ai un an de succes

Afirmații vindecătoare 2024
Afirmații vindecătoare 2024[Sursa foto: freepik]

Pentru a avea un an de succes, nu ezita să începi fiecare zi în care să-ți pui intenție sau un obiectiv pentru a fi îndeplinit pe parcursul ei. Nu uita să te trezești în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze, să simți recunoștință pentru ceea ce ai și pentru ceea ce ești, dar și pentru oamenii pe care îi ai alături. Anul 2024 poate fi mai bun pentru tine dacă începi să faci o schimbare în ceea ce privește modul în care gândești. Ia în calcul toate variantele pentru care ceea ce ți-ai dorit nu s-a îndeplinit la timpul la care ai cerut și gândește-te la posibilitatea să ți se ofere acel lucru atunci când tu ai, de fapt, nevoie de el. Nu da cu piciorul oportunităților care apar în viața ta în anul 2024, indiferent de natura lor, fie că vorbim de oameni noi în viața ta, fie că vorbim de colaborări sau locuri de muncă. Acest lucru va face să ajungi exact acolo unde ți-ai dorit. Un alt l ucru pentru ca 2024 să fie exact așa cum îți dorești este să-ți stabilești sumele pe care trebuie să le dai și scopul pentru care faci acea cheltuială, pentru a fi benefică pentru tine, sănătate și familia ta. Pentru a avea un an de succes nu ezita să calculezi foarte bine toate posibilitățile pe care le ai și să nu iei decizii pripite pentru a-ți părea rău mai târziu. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Vă rog să rețineți asta pentru 2024, că mulți dintre voi aveți planuri mari. Sunt dușmani, nu prietenii voștri.” Dragoș Pătraru, despre nutriționiști și despre activitățile sedentare de zi cu zi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies