4 cadouri drăguțe pentru un copil, fată sau băiat 

4 cadouri drăguțe pentru un copil, fată sau băiat 
4 cadouri drăguțe pentru un copil, fată sau băiat 

Copiii sunt așa drăguți!

Dacă micuțul este și din familie, vei vrea să îi cumperi lucruri doar pentru că îți este drag - de ziua lui de naștere, de ziua copilului, într-o zi oarecare, când găsești ceva pe internet și crezi că i-ar plăcea. Dacă inspirația nu e cu tine, acest articol vine cu 5 idei de cadouri pentru copii, băieței și fetițe, cu care nu riști să greșești.

Uite ce poți să îi cumperi piticului din viața ta

Cu o simplă întrebare poți afla ce își dorește, dar nu vrei să se prindă că va și primi acel lucru. Pentru că piticii sunt și inteligenți. În orice caz, cadourile de mai jos îl vor bucura. 

O brățară, cercei

O pereche de cercei, o brățară, sunt cadouri drăguțe pentru copii, mai mici sau mai măricei. Fetițele poartă cercei încă din primele luni de viață - cu albinuțe, cu flori, cu buburuze, cu elefanți. Băiețeii, brățări cu un detaliu mic - o mașinuță, o minge, o motocicletă. Dacă vrei să le faci cadou, si cerceii și brățările trebuie să fie realizate din metale sigure, care nu provoacă iritații sau alte probleme pielii. În oferta de bijuterii din argint pentru copii B&B Shop găsești brățări și cercei pentru copii în modele haioase, care să-i bucure. Odată primit, un astfel de cadou îi va aminti mereu de tine.   

Jucăria preferată 

Orice copil, băiat sau fetiță, are o jucărie preferată. Toți se uită la desene și toți se identifică mai mult sau mai puțin cu personajele. Băieții vor să fie Spiderman, fetițele Elsa. Nu-i deloc greu să afli care-i personajul lui preferat și să i-l cumperi. Este de ajuns să-l observi. Se va purta și se va îmbrăca la fel ca el. Să-i cumperi o jucărie cu personajul preferat din desene animate este calea cea mai simplă și sigură să-l faci fericit. 

Bicicleta 

Un copil care a făcut deja primii pași va vrea să treacă la următorul nivel - bicicleta. Dacă nu i-au cumpărat-o părinții deja, poți să i-o faci tu cadou. Chiar de la 2 ani, cei mai curajoși dintre pitici pot experimenta mersul pe bicicletă. Mai întâi, cu roți ajutătoare sau pe biciclete fără pedale. Pentru siguranța lui, cumpără-i și apărători pentru coate și genunchi și cască. Piciorușele vor nu sta locului cât e ziua de lungă. 

Trambulina

Dacă vorbim de trambulină, vorbim de o soluție simplă și rapidă de a distra copiii în zilele calde de vară. Unde să-și consume mai bine energia decât într-o trambulină? Dacă piticul are suficient spațiu în curte și un loc cu iarbă, ia în calcul să îi cumperi una. Recomandat este să aibă plasă de siguranță și o scară, dacă este din fire mai mic de înălțime. Atunci când nu are chef și energie să sară, trambulina poate înlocui o pătură cu jucării pusă pe iarbă. 

Piticii nu-s greu de mulțumit dacă ești atent la lucrurile de care se simt atrași. Cum joaca este principala activitate în primii ani de viață, bicicleta, trambulina, jucăriile sunt cadouri reușite. Dacă vrei să îi oferi ceva simbolic, potrivite sunt brățările și cerceii din argint pentru copii. Numai uită-te să vezi cât de drăguțe sunt!

Sursa foto: unsplash.com 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies